bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Fiets Koerier (Elektrische fiets)

Plaats:
Hoogeveen
Bedrijf:
Spare Rib Express Hoogeveen

Solliciteren

Spare Rib Express Hoogeveen zoekt een Fiets Koerier (Elektrische fiets) te Hoogeveen VMBO / MAVO geplaatst op 21-02-2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Fiets koerier (Elektrische fiets)

Ben jij enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als fietskoerier bij Spare Rib Express Hoogeveen!

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke fietskoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte Spare Ribs, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen.

Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen.

Jij hebt een goede conditie, bent gemotiveerd, klantvriendelijk en minimaal 16 jaar( in verband met werktijden). Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Interesse in de functie van Fiets Koerier (Elektrische fiets) bij Spare Rib Express Hoogeveen regio Hoogeveen?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Fiets monteur / verkoper

hetUitzendbureau
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Hardenberg, 7771AA
meer over deze vacature »

Auto Koerier

Spare Rib Express Meppel
Meppel
meer over deze vacature »