bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

ICT Architect voor grote webapplicaties

Salaris:
3500 - 4700 euro
Plaats:
Cromvoirt
Bedrijf:
Careervalue

Solliciteren

Voor een organisatie in de buurt van Den Bosch ben ik op zoek naar een ICT architect. Deze organisatie maakt grote webapplicaties die in heel Nederland gebruikt worden. Het is van cruciaal belang dat deze applicaties goed werken en draaiende worden gehouden, anders ondervinden veel mensen daar last van. Hun streven is dan ook om de grootste en de beste van Nederland te worden en binnen de organisatie hangt er dan ook een echte winnaars vibe. Binnen de organisatie zijn er meerdere business units, maar communiceren allemaal via hele korte en snelle lijnen.

Je komt terecht in een organisatie waar een informele werksfeer hangt en waar je veel vrijheid krijgt. Ze vinden het belangrijk dat gedurende een werkdag ook ontspanning is. Dit gebeurt voornamelijk in de pauze waar iedereen gezellig bij elkaar komt en met elkaar gaat lunchen of even gaat wandelen. Daarnaast worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Full stack .NET-ontwikkelaar voor een technische uitdaging

De Twee Snoeken Holding BV
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5211DX
meer over deze vacature »

Senior Enterprise Architect

Independent Recruiters
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant, 5271AA
meer over deze vacature »