Adzuna logo

Assemblage productie medewerker

Salaris: €1990 - €2090
Plaats: Zwolle
Bedrijf: Vaassen Flexible Packaging
Uren: Voltijd
Solliciteren

Vacature assemblage productie medewerker Zwolle:

Jij hebt 2 rechterhanden, bent gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en gaat geen uitdaging uit de weg? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Solliciteer dan ook direct!

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Als assemblage productie medewerker start jij eerst een aantal weken als inpakker. Hier leer jij de producten en alle onderdelen kennen. Heb jij naar verloop van tijd genoeg kennis opgedaan en ken je de onderdelen? Dan volgt er een gesprek om te kijken wat jij nog meer kan en zelf graag zou willen. Je zou namelijk kunnen doorstromen naar diverse andere afdelingen. Denk hierbij aan het inrollen van de doeken, profielen op maat maken, poeder coaten en de afdeling montage. Er wordt dan ook gekeken wat jouw kwaliteiten zijn en wat jij graag wilt! Blijf je liever op de inpak afdeling, dan is dit natuurlijk geen probleem!

Je werktijden zijn in het hoogseizoen van 07:00 uur tot 16:30 uur en op de vrijdag tot 16:00 uur. In het hoogseizoen zal je dan ook 42 uur in de week werken. Het hoog seizoen valt tussen Februari en September. In het laag seizoen start je om 8:00 uur en werk je tot 16:30 . Op de vrijdag ben je om 12:15 uur klaar en heb je weekend! Dit zijn dan 34 uren in de week dat je werkt. Aan het einde van de dag worden er 4 willekeurige medewerkers aangewezen om te helpen de bestellingen in te laden voor transport.

Functie-eisen:

Je voldoet aan de volgende eisen:

  • Technisch inzicht, stressbestendig en flexibel;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Veiligheid staat voor jou bovenaan;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

Prima salaris en voorwaarden:

  • Je loon altijd correct en op tijd uitbetaald;
  • Na 1040 uur overname inclusief loonsverhoging;
  • Uitbetaling per week of 4 weken;
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Gezellig sfeer in een leuk dynamisch team.

Over ons:

Werken bij Flexible+ betekent werken in een gezellig team. Wij kenmerken ons door een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Jij als medewerker staat voor ons centraal! Daarnaast blinken wij uit in het bij elkaar brengen van jou en onze opdrachtgevers. Op zoek naar de ideale job? Wij helpen je graag. Nadat je bent ingeschreven, nemen wij contact met je op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn: Persoonlijk, Collegiaal, Flexibel, Bevlogen en Enthousiast.

Contactpersoon:

Bas Heutinck

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Assemblage productie medewerker
€1990 - €2090
Flexible+
Dronten
Medewerker productie
Start People
Staphorst, 7951DJ
Assemblage medewerker
Covebo
Genemuiden
Assemblage medewerker
WerkTalent
Elburg, Gelderland, 8081EC