Adzuna logo

Afdelingsmanager

Salaris: < € 2.500,-
Plaats: Spaarndam-West
Netwerkt
Solliciteren
Wil jij carrière maken binnen de dynamische foodretail? Bij deze food retailer krijg jij de kans om je leidinggevende capaciteiten in te zetten als afdelingsmanager. Bij deze ondernemende supermarkt organisatie staat jouw groei voorop! Interesse? Solliciteer!

Als afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, omzet en het resultaat van een afdeling binnen de winkel. Je maakt de personeelsplanning, zorgt voor controle, instructie en toezicht. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van onder andere het hygiëneplan en stelt een commercieel afdelingsplan op. Ook maak je deel uit van het kader en ben je medeverantwoordelijk voor het totale beleid van de supermarkt.

Goede resultaten bereik je samen met je team. Jij beschikt over leidinggevende capaciteiten en hebt een goed gevoel voor service, klantgerichtheid en cijfers. Door jouw energieke persoonlijkheid en motiverende aanpak weet jij jouw team te enthousiasmeren. Aangezien geen dag hetzelfde is in de supermarkt is het natuurlijk van belang dat je flexibel bent. Daarnaast pak jij de verantwoordelijkheid waar nodig om bij te springen. Samen met jouw team en jouw andere leidinggevende collega’s weet jij een winkel neer te zetten waar jouw klanten graag boodschappen doen.

Naast dat jij beschikt over een afgerond mbo-diploma heb je een streepje voor als je al ervaring hebt als teamleider binnen de supermarkt. Heb je een horeca achtergrond dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.Wil jij carrière maken binnen de dynamische foodretail? Bij deze food retailer krijg jij de kans om je leidinggevende capaciteiten in te zetten als afdelingsmanager. Afwisselend werk met veel vrijheid en natuurlijk een gezellig team om je heen. De communicatielijnen met de bedrijfsleider en ondernemer zijn kort waardoor je makkelijk even samen kunt sparren of jouw verfrissende ideeën kunt bespreken
Bij deze ondernemende supermarkt organisatie staat jouw groei voorop. Er zijn veel opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Noord-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Afdelingsmanager
Dirk
Zaandam
Afdelingsmanager
Dirk
Hoofddorp
Afdelingsmanager
Dirk
Lisse
Afdelingsmanager
Dirk
Amsterdam
Assistent Afdelingsmanager
BIJENKORF
Amsterdam, Noord-Holland