Adzuna logo

(Assistent) Supermarktmanager

Salaris: € 2.500,- tot € 3.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Plaats: Huissen
Netwerkt
Solliciteren
Eindverantwoordelijke zijn van jouw eigen supermarkt! Deze organisatie zit midden in een fase van verandering waardoor jij de kans krijgt om te groeien en jouw eigen team samen te stellen. Barst jij van de ambitie en weet jij wat je wilt? Solliciteer!

Jij weet jouw supermarkt de optimale uitstraling te geven samen met jouw team. Jij weet jouw visie over te brengen, zodat het hele team helder voor ogen heeft wat het eindpunt is en hoe dat bereikt wordt. Je creëert een prettige werksfeer in jouw supermarkt en weet jouw team te motiveren om het doel te bereiken. Hierdoor push je met jouw commerciële vaardigheden jouw supermarkt naar 'the next level'. Je stuurt op KPI's en bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelen die je hebt afgesproken met de regiomanager. Tevens help je jouw medewerkers bij hun groei en ontwikkeling, werk je nauw samen en ben je betrokken bij alle processen in jouw supermarkt.

Gedurende de eerste maanden krijg je een introductie binnen het bedrijf en maak je kennis met de processen. Na het doorlopen van dit traject krijg je de sleutels van jouw eigen supermarkt. Nu is het aan jou om jouw talenten te benutten en jouw supermarkt te laten uitstijgen boven de rest. Jij weet een gestroomlijnde supermarkt neer te zetten met een succesvolle aanpak en strakke personeelsplanning.

Jij bent een betrokken commerciële manager die stuurt op de doelstellingen en jouw medewerkers de kans geeft zichzelf te ontwikkelen. Jij weet jouw filiaal steeds aantrekkelijker te maken en de klantervaring succesvoller. Dat een organisatie verandert door de jaren heen is voor jou vanzelfsprekend en dit zie je als een kans en een uitdaging.

Daarnaast bezit je:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 2 jaar werkervaring als filiaalmanager of binnen de supermarkt als afdelingsverantwoordelijke, teamleider of assistent bedrijfsleider;
  • energie en passie voor jouw vak.


Eindverantwoordelijke zijn van jouw eigen supermarkt! Je barst van de ambitie en weet wat je wilt. Deze organisatie zit midden in een fase van verandering en jij levert als supermarktmanager een bijdrage aan dat proces. Hierdoor krijg jij de kans om te groeien en jouw eigen team samen te stellen. Je staat nauw in contact met de regiomanager, die korte communicatielijnen hanteert en regelmatig met jou kijkt naar de ontwikkelpunten.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Gelderland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: