Adzuna logo

Uitvoerder vanaf juni 2021

Plaats: Overijssel
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Met meerdere activiteiten binnen de bouwbranche, onder andere vastgoed, bouw en industrie, beschikt deze organisatie over een stevige financiële basis, opgebouwd in het meer dan 100-jarige bestaan. In de samenwerking met de opdrachtgevers en klanten stellen zij zich zeer betrokken en vakkundig op, met als einddoel het overtreffen van de verwachtingen. Het lokale kantoor houdt zich met name bezig met bouwprojecten in de woningbouw, tevens uit eigen ontwikkeling.Functie inhoud:

Onze opdrachtgever is op zoek naar een uitvoerder voor de nieuwbouw van 50 appartementen. Het project is onderdeel van een grootschalig herontwikkelingsproject. Afhankelijk van enkele vergunningen ligt de verwachte opleverdatum in het najaar van 2022. Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor o.a. het aansturen van personeel en onderaannemers, afroepen van materialen en materieel, het onderhouden van contacten met derden, bewaken van de voortgang, kwaliteit en veiligheid, bijwonen van werk- en bouwvergaderingen.Functie eisen:

  • Minimaal 10 jaar ervaring als uitvoerder binnen de woningbouw of je hebt minimaal 5 gelijke projecten gedraaid
  • Afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde
  • Beschikbaar vanaf juni 2021
Geboden wordt:

Een mooi project waar je vanaf juni 2021 tot het najaar van 2022 onder de pannen bent. Je wordt gedetacheerd voor de duur van het project met 1 maand opzegtermijn. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Kracht Recruitment
Zwolle, 7547 TD
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Overijssel
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Borne, Overijssel, 7607 NC
Uitvoerder
Eminent Groep
Dalfsen, Overijssel, 7722 SG
Uitvoerder
Omexom
Almelo