Adzuna logo

Werkvoorbereider bouwbedrijf

Plaats: Amsterdam
Bedrijf: Seven Oaks
Bouwvacatures
Solliciteren
Ben jij die collegiale Werkvoorbereider, die doelgericht te werk gaat en goed prioriteiten kan stellen? Zoek jij als Werkvoorbereider een leuke baan bij een ontwikkelend bouwbedrijf in Amsterdam? Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en voorbereiden van de mooie en complexe bouwprojecten van onze opdrachtgever. Zo zorg je ervoor dat alles volgens planning en binnen budget verloopt. Jij bewaakt de technische kwaliteit, de voortgang en de bouwkosten. Verder heb je als Werkvoorbereider Bouwbedrijf de volgende werkzaamheden: - Projecten (mede) voorzien van personeel, materiaal en materieel. - Werkinstructies opstellen voor de productiemedewerkers. - Contact houden en overleggen met opdrachtgevers en andere betrokkenen. - Tekenwerk en berekeningen controleren en waar nodig aanpassen. - Bijhouden van meer- en minder werk en het factureren daarvan.

Functieeisen
Wij zoeken voor deze mooie functie een veelzijdige Werkvoorbereider met ambitie. Verder beschik jij als de ideale kandidaat voor deze vacature over: - Een succesvol afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde. - Enkele jaren relevante werkervaring bij een aannemer. - Kennis van Revit en modelcheckers als Solibri en Navisworks. - Gestructureerd, communicatief en besluitvaardig karakter. - Gedegen kennis van de bestaande wet- en regelgeving.

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een groot familiebedrijf dat actief is in de bouw, ontwikkeling, transformatie en renovatie van woning- en utiliteitsbouw. De organisatie is volop in transitie met het bouwen vanuit hout en dit (samen met andere duurzaamheidsmaatregelen) zoveel mogelijk toepast. Het is een innovatieve speler in Noord Holland die een goede balans weet te vinden tussen hard werken en goed omgaan met personeel. Niet alleen in arbeidsvoorwaarden maar ook in ambities en ontwikkelmogelijkheden. Een professioneel bedrijf met veel mogelijkheden, waar gebouwd wordt met passie.

Arbeidsvoorwaarden
- een leuke, innovatieve en leerzame werkomgeving; - een vaste aanstelling binnen een toonaangevend bedrijf; - salarisindicatie: € 4.000,00 - € 5.500,00, afhankelijk van kennis en ervaring; - goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, laptop en een smartphone. - naast het pensioen van bpf Bouw een excedentregeling voor rekening werkgever; - winstdelingsregeling; - een zeer uitdagende en afwisselende functie, door grote diversiteit aan projecten en opdrachtgevers;
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder regisserend bouwbedrijf
Kracht Recruitment
Heemstede, 2102 LK
Projectleider regisserend bouwbedrijf
Kracht Recruitment
Heemstede, 2102 LK
Werkvoorbereider nieuwbouw
2500 - 3500
Eminent Groep
Hilversum
Werkvoorbereider
Propylon
Regio Breukelen
Werkvoorbereider
Propylon
Abcoude