Adzuna logo

Vacature Onderhoudstimmerman Den Haag

Salaris: € 2100 - € 2800
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Onderhoudstimmerman gezocht omgeving Den Haag (Fulltime) Ben jij een ervaren onderhoudstimmerman uit de omgeving van Den Haag? Lees dan even verder. Wat wij jou natuurlijk niet hoeven te vertellen is hoe je een deur afhangt, hoe je een laminatie maakt en wat Repair Care of Renovaid is. Want dit doe jij al 8 jaar als een Onderhouds Timmerman. Wat wel belangrijk is uiteraard dat je goed verdient en een baan hebt met mooi werk en leuke collega’s en dat er mogelijkheden tot een toekomst perspectief en door groei mogelijkheden naar een vaste baan. Bauconflex is dan ook zeker niet de grootste bureau uit de regio, maar we hebben wel de grootste doorstroom naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. En daar zijn wij heel trots op en zijn onze ex–medewerkers ons heel dankbaar voor. Dus als je deze winter weer eens thuis zit omdat jou bureau weer geen werk voor je heeft denk dan eens aan Bauconflex. Het start met een bakkie en babbeltje. En wie weet heb jij volgend jaar wel die vaste Job bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis voor ons • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als onderhoudstimmerman. • In bezit van certificaten en of diploma als Timmerman. • Je bent een positieve en betrouwbare werknemer.

Bedrijfsprofiel

Bauconflex is uitzendbureau die gespecialiseerd is in Banen in de vastgoed onderhoud tussen vakmensen en opdrachtgevers.We werken het meest met schilders, timmerlieden, Betonreparateurs. Wij zijn intermediair voor uitvoerende werkplekken, maar ook voor kaderfuncties in de vastgoed onderhoudsbranche. Als jij in ons team past proberen wij je zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kunnen wij onze vakmensen vaak al binnen een korte termijn een uitzendbaan, detachering bij een project of een vaste baan aanbieden. Ook starters die in de bouw en techniek een carrière willen maken zijn uiteraard welkom bij ons. We kunnen je helpen bij het maken van een plan van aanpak en ontwikkelen van een POP (Persoonlijk OpleidingsPlan). Met behulp van subsidies zijn vaak budgetten te creëren om opleidingen te bekostigen. Daarnaast investeren wij zelf ook vaak in opleidingen voor kansrijke mensen. Daardoor hebben wij een ‘talenten pool’ met vaklieden die al jarenlang bij ons werken. Die mannen bieden we een baangarantie en daar hebben we ook echt een band mee.

Bedrijfscultuur

Over ons … Bauconflex is een uitzendbureau wat voor duurzame banen gaat en naar ons inzien zijn wij een opstap naar een vaste baan. Voor ons is het dus belangrijk om samen met jou een plan uit te stippelen om uiteindelijk die gewilde baan te krijgen, bij de ene is dat binnen een jaar en bij de ander kan dat soms een aantal jaren duren. Maar samen komen we er wel dus.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudstimmerman - Den Haag
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Den Haag, 2544 EA
Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland
Timmerman (Onderhoud) Den Haag
2500-3500
Den haag