Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze middelgrote ontwikkelende aannemer realiseert met trots unieke projecten in Zuid-West Nederland. Zij zijn actief binnen alle stadia van de bouw, van ontwikkeling tot aan realisatie, nazorg en bouwservice en dit doen zij binnen de woningbouw. Ze zijn een dynamische organisatie zonder vastomlijnde ideeën en zijn graag de verbindende factor om vastgoedideeën tot uiting en uitvoering te brengen vanuit hun kennis en expertise. Gesteund door een moedermaatschappij waardoor men voordelen kan halen uit juridische kennis en bijvoorbeeld inkoopbeleid, zorgt dit voor een stabiele en gedegen organisatie waarin veel mogelijk is. Als medewerker voel je je al snel thuis bij de bouwer, waar inleving, samenwerking en plezier beleven aan het boeken van mooie resultaten hoog in het vaandel staan.Functie inhoud:

Voor deze mooie organisatie zoek ik een werkvoorbereider die graag zijn bijdrage wil leveren aan unieke projecten. Als werkvoorbereider werk je nauw samen met je projectteam en ben je verantwoordelijk voor de hele technische voorbereiding van het aan jou toegewezen project. Je draagt zorg voor een nauwkeurige planning, het controleren van (werk)tekeningen, het onderhouden van contacten met onderaannemers en het verzorgen van correcte administratie en documentenstroom. Ook houd je meer- en minderwerk bij en neem je deel aan bouwvergaderingen. Functie eisen:

Om deze functie goed uit te kunnen voeren ben je technisch sterk onderlegd, oplossings- en klantgericht en ben je communicatief vaardig. Daarbij heb je een afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde op zak eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen. Je durft daarbij zelfstandig beslissingen te nemen, maar bent wel ook een echte teamplayer die bijdraagt aan de goede sfeer in het team. Kun jij met jouw organisatorische vaardigheden ervoor zorgen dat de bouw soepel zal gaan verlopen tijdens de uitvoeringsfase? Dan ben ik op zoek naar jou! Geboden wordt:

Wij bieden je een uitdagende functie bij een mooi bedrijf, waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan unieke projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ook krijg je de kans je te blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied en te groeien in je rol en uiteindelijk misschien zelfs wel door te groeien om zo de volgende stap in jouw carrière te zetten. Er is een goede werk-/ privé balans en de sfeer is gemoedelijk, gezellig, maar ook professioneel. Uiteraard zijn de voorwaarde uitstekend en is er zicht op een vast contract, omdat onze opdrachtgever streeft naar een langdurige relatie. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
E Flex Personeelsdiensten B.V.
Oss
Werkvoorbereider
VNOM | We get the job done
Etten-Leur
Werkvoorbereider
Tempo Team
Sint oedenrode, 5492NG
Werkvoorbereider
Jongerenuitzendbureau JAM
Reusel
Werkvoorbereider
2500 - 3500
Independent Recruiters
Dongen