Adzuna logo

Vacature Onderhoudsschilder

Salaris: € 2100 - € 2800
Plaats: Zoetermeer
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Schilder gezocht omgeving Zoetermeer (Fulltime) Ben jij een ervaren onderhoudsschilder uit de omgeving van Zoetermeer lees dan even verder. Wat wij jou natuurlijk niet hoeven te vertellen is hoe je een deur aflakt, dat je goed moet schuren en plamuren. Want dit doe jij al 8 jaar als een zelfstandig schilder. Wat wel belangrijk is uiteraard dat je goed verdient en een baan hebt met mooi werk en leuke collega’s en dat er mogelijkheden tot een toekomst perspectief en door groei mogelijkheden naar een vaste baan. Bauconflex is dan ook zeker niet de grootste bureau uit de regio maar we hebben wel de grootste doorstroom naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. En daar zijn wij heel trots op en zijn onze ex – medewerkers ons heel dankbaar voor. Dus als je deze winter weer eens thuis zit omdat jou bureau weer geen werk voor je heeft denk dan eens aan Bauconflex het start met een bakkie en babbeltje. En wie weet heb jij volgend jaar wel die vaste Job bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis voor ons • Minimaal 5 jaar aantoonbare werk ervaring als schilder. • In bezit van certificaten en of diploma als schilder. • Je bent een positieve en betrouwbare werknemer

Bedrijfsprofiel

Wat mag jij van ons verwachten • Dat we een plan maken om je op weg te helpen aan een vaste baan. • Een salaris van Ben jij een ervaren onderhoudsschilder uit de omgeving van Den Haag? Lees dan even verder. per 4 weken afhankelijk van ervaring . • Trainingen en opleidingen aanbieden ter bevordering van jou vakmanschap en nog beter geld te verdienen. • Goede en gerenommeerde schildersbedrijven met mooie werk.

Bedrijfscultuur

Over ons … Bauconflex is een uitzendbureau wat voor kwaliteit gaat en naar ons inzien zijn wij een opstap naar een vaste baan. Voor ons is het dus belangrijk om samen met jou een plan uit te stippelen om uiteindelijk die gewilde baan te krijgen, bij de enne is dat binnen een jaar en bij de ander kan dat soms een aantal jaren duren.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

onderhoudsschilder
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Barendrecht, 2992 XC
Onderhoudsschilder
Trixxo
Bergambacht, Zuid Holland, 2861 DX
Onderhoudsschilder
VNOM
Rotterdam, 3061 AA
Onderhoudsschilder
Covebo
Oegstgeest
Onderhoudsschilder
VNOM
Rotterdam, 3054 RP