Adzuna logo

Verpleegkundige - Verpleeghuis - Expertise in Dementie

Plaats: Gouda
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

Ben jij als Verpleegkundige op zoek naar een organisatie waar je onderdeel kan worden van een expertise team in Dementie? Dan is deze moderne organisatie in de regio van Gouda, die gebruik maakt van de nieuwste zorg technieken echt iets voor jou!

  • Standplaats: Gouda
  • Uren: 16 tot 32
  • Functie: Verpleegkundige niveau 4
  • Vakgebied: Verpleeghuis

Jouw functie

Als Verzorgende IG verleen je warme zorg richting de bewoners binnen dit multiculturele gastvrije en moderne verpleeghuis. Je krijgt de ruimte om echt kwaliteit van zorg te verlenen en daarin luisteren we graag naar je ideeën. Samen gaan we verder bouwen aan ons expertise in de zorg voor bewoners met dementie.

Je krijgt de gelegenheid om een goede band met de bewoners op te bouwen. Je maakt zorgleefplannen en verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen. In deze afwisselende rol voer je tevens gesprekken met de mantelzorgers en denk je samen in mogelijkheden en kansen. Dit laatste krijgt ook extra de aandacht. Want jij denkt altijd positief en ziet telkens weer nieuwe mogelijkheden, waar je intern ook de support voor krijgt om dit door te voeren.

Krijg je als zin om de best mogelijk zorg te komen leveren in het mooie Gouda? De koffie staat klaar, kom snel een keer kennis met ons maken!

Wij bieden jou:

  • CAO VVT - FWG 40/45 (Salaris maximaal: € 3.264,29)
  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
  • Regio: Gouda
  • Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

  • Diploma mbo verpleegkundige niveau 4

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een (digitale) kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

We plannen altijd een kennismaking met jou en het zorgteam. Ook mag je een dag meelopen zodat je een goed beeld kan vormen van de praktijk. Als je positief bent over het team en het meelopen word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: