Adzuna logo

Assistent accountant

Plaats: Venray
Bedrijf: Vinken Recruitment
Solliciteren

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een assistent accountant voor de samenstelpraktijk. In deze functie werk je voor een niet al te groot en informeel kantoor, maar ben je wel onderdeel van een groter kantoor.

Als assistent accountant ga je administraties controleren, fiscale aangiften opstellen en jaarrekeningen samenstellen. Ook richt je de online administratie voor je klanten in, zodat zij op ieder gewenst moment op de hoogte zijn van de financiële stand van zaken binnen hun onderneming. Verder maak je de tussentijdse cijfers op, lees je automatische journaalposten in en begeleid je jouw klanten bij het gebruik van het online boekhoudpakket. In deze functie werk je zowel op kantoor als op locatie bij je klanten. Je leert je klanten goed kennen en daardoor kun je gaan werken aan je adviesvaardigheden. Je wordt hierin door ervaren (assistent) accountants begeleid. Je gaat aan de slag in een jong en deskundig team, waarmee ook regelmatig een borrel wordt georganiseerd. En omdat klanten allemaal in de regio zitten, heb je weinig reistijd.

  • Afgeronde hbo-opleiding accountancy / bedrijfseconomie of wo-opleiding bedrijfseconomie
  • 3 tot 5 jaar werkervaring
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen een middelgroot mkb-kantoor
  • Salaris tussen de € 2.700,00 en € 3.500,00 bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding, overwerkregeling, pensioenregeling en opleidingsvergoeding
  • Mogelijkheid om door te groeien naar de functie van accountant

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van assistent accountant, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale mkb met 2 vestigingen. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De bedrijfscultuur kan omschreven worden als zakelijk en professioneel, maar wel gemoedelijk. Voor het kantoor in Venray zijn we op zoek naar een assistent accountant voor de samenstelpraktijk.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent accountant
Five Finance Recruitment
Boxmeer
Assistent accountant
Five Finance Recruitment
Boxmeer, Noord Brabant
Assistent Accountant
Five Finance Recruitment
Boxmeer
Assistent Accountant
Five Finance Recruitment
Boxmeer, Noord Brabant
Assistent Accountant Controlepraktijk
RSW Accountants + Adviseurs
Helmond