Adzuna logo

Vacature Schilder Rotterdam

Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Schilder gezocht omgeving Rotterdam (Fulltime) Ben jij een ervaren onderhoudsschilder uit de omgeving van Rotterdam lees dan even verder. Wat wij jou natuurlijk niet hoeven te vertellen is hoe je een deur aflakt, dat je goed moet schuren en plamuren. Want dit doe jij al 8 jaar als een zelfstandig schilder. Wat wel belangrijk is uiteraard dat je goed verdient en een baan hebt met mooi werk en leuke collega’s en dat er mogelijkheden tot een toekomst perspectief en door groei mogelijkheden naar een vaste baan. Bauconflex is dan ook zeker niet de grootste bureau uit de regio maar we hebben wel de grootste doorstroom naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. En daar zijn wij heel trots op en zijn onze ex–medewerkers ons heel dankbaar voor. Dus als je deze winter weer eens thuis zit omdat jou bureau weer geen werk voor je heeft denk dan eens aan Bauconflex het start met een bakkie en babbeltje. En wie weet heb jij volgend jaar wel die vaste Job bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Wat heb jij in huis voor ons • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als schilder. • In bezit van certificaten en of diploma als schilder. • Je bent een positieve en betrouwbare werknemer.

Bedrijfsprofiel

Bauconflex is een specialist in vastgoed onderhoudsbanen, al ruim 16 jaar bemiddelen wij vakmensen naar gerenommeerde vastgoed onderhoudsbedrijven door heel Zuid-Holland. We zijn niet de grootste bureau van de regio maar hebben wel de grootste uitstroom naar een vast baan via ons bedrijf en dat is de beste reclame voor ons.

Bedrijfscultuur

Over ons … Bauconflex is een uitzendbureau wat voor kwaliteit gaat en naar ons inzien zijn wij een opstap naar een vaste baan. Voor ons is het dus belangrijk om samen met jou een plan uit te stippelen om uiteindelijk die gewilde baan te krijgen, bij de enne is dat binnen een jaar en bij de ander kan dat soms een aantal jaren duren. Maar samen komen we er wel dus.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Vacature Schilder Rotterdam
€ 2100 - € 2800
Rotterdam
Vacature Schilder Rotterdam
€ 2100 - € 2800
Rotterdam
Schilder Rotterdam
Rotterdam, 3053 JR
Particulier schilder Rotterdam
Rotterdam, 3075 EN
ZZP schilder - Rotterdam
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Rotterdam, 2992 XC