Adzuna logo

Vacature Schilder Den Haag

Salaris: € 2100 - € 2800
Plaats: Zuid-Holland
Bauconflex
Solliciteren
Bedrijfsprofiel

Schilder gezocht (omgeving Den Haag) (Fulltime) Ben jij een ervaren onderhoudsschilder uit de omgeving van Den Haag? Lees dan even verder. Wat wij jou natuurlijk niet hoeven te vertellen is hoe je een deur aflakt, dat je goed moet schuren en plamuren, want dit doe jij al 8 jaar als een zelfstandig schilder. Wat uiteraard wel belangrijk is, is dat je goed verdient en een baan hebt met projecten en leuke collega’s én dat er mogelijkheden zijn tot een toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden naar een vaste baan! Bauconflex is dan ook zeker niet het grootste bureau uit de regio maar we hebben wel de grootste doorstroom naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. En daar zijn wij héel trots op en zijn onze ex–medewerkers ons vaak heel dankbaar. Dus als je deze winter weer eens thuis zit omdat ‘jouw bureau’ weer geen werk voor je heeft denk dan eens aan Bauconflex, het start met een bakkie en een babbeltje. Wie weet heb jij volgend jaar wel die vaste Job bij 1 van onze opdrachtgevers!

Functieomschrijving

Wat heb jij in huis voor ons? • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als schilder. • In het bezit van certificaten en of diploma als schilder. • Je bent een positieve en betrouwbare werknemer.

Functie-eisen

Wat mag jij van ons verwachten? • Dat we een plan maken om je op weg te helpen aan een vaste baan. • Een salaris van € 2100 - € 2800 per 4 weken afhankelijk van ervaring. • Trainingen en opleidingen aanbieden ter bevordering van vaste baan. • Goede en gerenommeerde schildersbedrijven.

Bedrijfscultuur

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schilder Den Haag
2500-3500
Den haag
Vacature Schilder Den Haag
€ 2100 - € 2800
Den Haag
Nieuwbouw schilder - Den Haag
2.500 - 3.000
Flextra Teamwork Oost BV
Den Haag, 2992 XC
Schilder Den Haag 2
Faber
Den Haag
Schilder Den Haag 1
Faber
Den Haag