Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Duurzaam bouwen: Dat is waar deze bouwer zich al meer dan 60 jaar hard voor maakt. In elk onderdeel van het bouwproces kijkt men waar het beter, efficiënter en duurzamer kan. Dit geldt voor projecten in zowel de woning- als utilitaire bouw. De duurzaamheid beperkt zich echter niet alleen tot het bouwproces: Ook de medewerkers krijgen veel kansen zich te ontwikkelen, te ontplooien en om eigen ideeën in te brengen. Zo is de gehele organisatie klaar voor de toekomst. Deze bouwer is actief in diverse branches, denk aan industrie, zorg, utiliteit en wonen. Daarbij realiseren ze zowel nieuwbouwprojecten, als onderhoud-, verbouw- en renovatieprojecten. Door de jaren heen zijn ze meebewogen met de markt en dat maakt dat zij nu beschikken over een brede expertise en van ieder project een succes kunnen maken naar wens van de klant binnen het gestelde budget en termijn.Functie inhoud:

Voor deze fijne organisatie ben ik op zoek naar een ervaren werkvoorbereider om het team uit te breiden. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de gehele technische voorbereiding van diverse projecten. Je werkt planningen uit, controleert tekeningen, vraagt offertes aan en draagt bij aan het bedenken van technische oplossingen. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en samen met de projectleider en uitvoerder zorg jij ervoor dat alles soepel loopt en het project succesvol gerealiseerd wordt. Ook neem je deel aan bouwvergaderingen en werkbesprekingen. Tevens draag je zorg voor de voorbereiding van de inkoop en bewaak je de kosten. Functie eisen:

Als werkvoorbereider ben je in het bezit van MBO of HBO diploma Bouwkunde en heb je bij voorkeur enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider. Je bent accuraat, resultaatgericht en kunt snel schakelen. Je hebt goede organisatorische vaardigheden en bent communicatief sterk. Heb je daarbij een brede kennis van bouwtechnieken- en processen? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Geboden wordt:

Wij bieden je een mooie zelfstandige functie binnen een fijn team van collega's De sfeer bij deze bouwer is open en informeel en men vindt ontwikkeling van de medewerkers belangrijk, net als een goede werk-privé balans belangrijk. Je draagt bij aan uitdagende werken en je hebt afwisselende werkzaamheden. Uiteraard is het salaris goed en de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
E Flex Personeelsdiensten B.V.
Oss
Werkvoorbereider
Artiflex
Oosterhout, 4906BA
Werkvoorbereider
Jongerenuitzendbureau JAM
Reusel
Werkvoorbereider
Tempo Team
Sint-Oedenrode
Werkvoorbereider
2500 - 3500
Independent Recruiters
Dongen