Adzuna logo

Projectcoördinator Onderhoud

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze klant is een familiebedrijf en bestaat al ruim 60 jaar. Elke dag zijn 100 medewerkers hard aan het werk om het verschil te maken. Enkel de prijs baseren op basis van tekeningen en bestek kan iedereen, nou ja bijna iedereen. Ze zoeken de conversatie met de klanten zodat alle wensen maar zeker ook de zorgen in kaart zijn. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder’’. De klant heeft ketenwerking hoog in het vaandel staan. Samen met aannemers, leveranciers en bewoners worden de schouders onder een project gezet. De familie is elke dag weer trots wat er bereikt is en op de mooie projecten die nog zullen volgen. Deze trots wordt niet alleen door de familie gedragen, maar door alle medewerkers. Er wordt hard gewerkt aan de projecten maar ook aan continue verbetering van de eigen organisatie en de kennis en kunde van werknemers. Functie inhoud:

Je bent met jouw team verantwoordelijk de juiste afhandeling van een breed scala aan diensten voor bewoners / gebruikers van gebouwen die door zorginstellingen, corporaties, scholen, musea, gemeenten en andere professionele organisaties worden geëxploiteerd.Klanten kunnen bij jouw team terecht voor klein onderhoud als dagelijks- en reparatie-onderhoud, storm-, water- en brandschades, de vervanging of aanpassing van keukens, badkamers en toiletten, algehele woningmutaties en het realiseren van energiezuinige, duurzame maatregelen. De werkzaamheden vinden plaats in bewoonde staat.Voornamelijk een binnenfunctie. Je hebt een rol als manager/coördinator van dagelijks onderhoud en mutatiewerkzaamheden voor onder meer woningcorporaties.Jij bent verantwoordelijk voor de projectadministratie, werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering, meer- minderwerk, oplevering, etc.Ook onderhoud jij contact met partners, leveranciers, architecten en gebruikers.Functie eisen:

  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de aannemerij (service en onderhoud)
  • Je bent niet iemand van de klok. Oftewel, overwerken beperk je veel mogelijk maar soms is het nodig om s'avonds nog 1 a 2 uurtjes door te werken. Dit doe jij in je eigen tijd en vindt je vanzelfsprekend;
  • Je zit vol passie voor het vak
Geboden wordt:

Je komt te werken binnen een prachtig familiebedrijf waar iedereen zijn / haar passie kwijt kan. Deze gedrevenheid geeft een positieve sfeer in het prachtige pand, uiteraard zelf gebouwd!Er gelden goede arbeidsvoorwaarden conform bouw cao en pensioenopbouw is bij bpfBouw.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectcoördinator onderhoud
ELLBRU
Noord-Holland, 1812 RL
Projectcoördinator Onderhoud en Renovatie
Kracht Recruitment
Purmerend, 1441 EJ
Projectcoördinator Onderhoud en Renovatie
Kracht Recruitment
Purmerend, Noord-Holland
Projectcoördinator Onderhoud en Renovatie
Kracht Recruitment
Noord-Holland