Adzuna logo

Assistent Accountant (medior)

Plaats: Venlo
Bedrijf: Vinken Recruitment
Solliciteren

Op zoek naar een baan als medior assistent accountant bij een regionaal accountantskantoor, waarbij adviesvaardigheden een belangrijke rol spelen? Dan is dit misschien wel de volgende stap in jouw carrière.

Naast de algemene werkzaamheden als assistent accountant, richt je ook de online administratie voor je klanten in. Op deze manier zijn zij op ieder gewenst moment op de hoogte van de financiële stand van zaken van hun onderneming. Als assistent accountant maak je de tussentijdse cijfers op, lees je automatische journaalposten uit en begeleid je klanten bij het gebruik van het online boekhoudpakket. In deze contacten met je klanten, kun je je adviesvaardigheden ontwikkelen en kom je van alles te weten over het bedrijf. Je werkt dus niet alleen op kantoor, maar ook op locatie bij je klanten en wordt daarbij door (ervaren assistent) accountants begeleid.

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie
  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Het salaris ligt tussen de € 2.700,00 en € 3.500,00 bruto per maand en daarnaast ontvang je ook een reiskostenvergoeding. Verder kun je gebruik maken van een overwerkregeling, een pensioenregeling en word je opleiding vergoed. Als assistent accountant krijg de mogelijkheid om door te groeien in je functie en jezelf te ontwikkelen tot accountant. Je gaat aan de slag in een jong en deskundig team, waarbij er ook regelmatig een borrel met elkaar wordt gedronken. Omdat de klanten van dit kantoor allemaal in de regio zitten, heb je weinig reistijd.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van medior assistent accountant, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale mkb met 2 vestigingen. Ze hebben een sterk netwerk waardoor ze klanten in uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening kunnen bieden. Het kantoor benadert klanten met een no-nonsense mentaliteit en biedt daarbij ondersteuning op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De bedrijfscultuur kan omschreven worden als zakelijk en professioneel, maar wel gemoedelijk.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent Accountant Samenstelpraktijk
BPV accountants en belastingadviseurs
Roermond
Assistent accountant
Vinken Recruitment
Venray
Junior assistent accountant
Vinken Recruitment
Venlo
Assistent Accountant AA
KSG Accountants & Belastingadviseurs
Reuver
Gevorderd assistent accountant
Vinken Recruitment
Venray