bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

(Aankomend) Uitvoerder Civiele Techniek (Ede) - Ede

Salaris:
€ 2.300 - € 2.700 p/m
Plaats:
Ede
Bedrijf:
Continu, Ede

Solliciteren

Uitvoerder -

Opgeleid worden tot volwaardig uitvoerder vanaf dag één? Bij ons is het mogelijk.

Het doel is dat jij zelfstandig leiding gaat geven aan verschillende infra/GWW projecten. Maar hoe doe je dat dan?! Er wordt niet van je verwacht dat je op je eerste dag aankomt en dit al van A tot Z onder de knie hebt. Wel wordt er gezocht naar iemand die leergierig is en dingen snel onder de knie krijgt!

Vanaf het begin staat alles in het teken van jouw opleiding. Je neemt de nodige kennis met je mee vanuit je opleiding om deze vervolgens in de praktijk toe te passen. Samen met jouw team draag je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de gewonnen projecten. Je ziet erop toe dat dit gebeurt volgens de gemaakte afspraken in het contract, de afgesproken budgetten en de opgestelde planning. Je neemt daarin het voortouw en gaat graag het gesprek aan met de betrokkenen op de projectlocatie.

In het team trek je samen op met de andere 6 uitvoerders. Door de vaste kern van dit team is er veel kennis in huis waardoor je snel zal groeien in deze rol. Doordat multidisciplinaire projecten worden aangenomen, is ieder project anders. Van grijs tot groen, ondergronds tot bovengronds, alles komt voorbij. Een mooie fundering dus voor jouw civiele carrière, op naar de volgende stap! Echter merken we uit ervaring dat de meeste hier liever nog wat langer blijven hangen. Dit vooral door de ontwikkelingsmogelijkheden die er intern zijn! Zo zijn er tal van voorbeelden van civiele uitvoerders die na een aantal jaar al zijn doorgegroeid als projectleider!Wat wij verwachten:

Beschik jij over onderstaande eigenschappen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

- Minimaal een mbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek;

- Je bent bereid door te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen;

- Je bent in het bezit van een rijbewijs, zodat je (op ten duur) zelfstandig naar projectlocaties toe kan.017e9105daba0ea857de3d39ce5e8ef5

Solliciteren

Salaris vergelijking:
Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Constructeur Civiele Techniek - Ede

Kracht Recruitment, Ede
€ 2.750 - € 3.750 p/m
Ede, Gelderland
meer over deze vacature »

Accountmanager techniek (Ede) - Ede

Continu, Ede
€ 2.500 - € 3.400 p/m
Ede, Gelderland
meer over deze vacature »

Uitvoerder GWW - Ede

Kracht Recruitment, Ede
Ede, Gelderland
meer over deze vacature »