Adzuna logo

Hoofd bedrijfsbureau

Plaats: Gelderland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever pakt graag de voortrekkersrol op. Zij denken verder en doen meer; de basis van hun brede dienstverlening. Zij zijn gespecialiseerd in het volledige traject: initiëren - ontwikkelen - realiseren - wonen - onderhouden - beheren. Zij beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Zij bedienen hun opdrachtgevers in een continu proces en ontwikkelen steeds weer nieuwe bouw- en verduurzamingsconcepten. Innoveren is meer en meer onze tweede natuur. Men realiseert projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw.Functie inhoud:

Als hoofd bedrijfsbureau ben je de afdelingshoofd van de afdeling werkvoorbereiding & calculatie. In deze functie bewaak en stuur je op inzet en kwaliteit van werkvoorbereiders, calculators en BIM coördinatoren. Daarnaast stem je samen met de projectleiders en directie de werkvoorbereiding en calculatie op projectniveau af. Hierin zorg jij ook voor de aansturing en afstemming van de afdeling. Daarnaast ben je adviseur in de planvoorbereiding en calculatiefase. Ook draag je zorg aan het implementeren van optimalisaties en innovaties die effect hebben op het bedrijfsbureau. En je coacht, als afdelingshoofd, zowel het team als het individueel en ben je betrokken bij het begeleiden en opleiden van werkvoorbereiders en calculators.Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO / WO Bouwkunde opleiding;
  • Ervaring in de functie als hoofd bedrijfsbureau binnen een bouwbedrijf;
  • Affiniteit met automatisering, digitalisering & innovatie, zoals BIM & Lean
  • Sterk in plannen en organiseren;
  • Kennis van bouwprocessen en bouwsystemen;
  • Accuraat, resultaatgericht en stressbestendig.
Geboden wordt:

  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Een prettige en professionele werkomgeving;
  • Een uitdagende, verantwoordelijke baan bij een toonaangevend bouwbedrijf.
Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Hoofd Bedrijfsbureau
Euro Planit Personeelsdiensten
Varsseveld
Hoofd voorbereiding
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Deventer, Overijssel, 7418 BE
Medewerker bedrijfsbureau
2500 - 4000 € Per Maand
Get Work
Barneveld, Gelderland
Medewerker bedrijfsbureau
van nes + plaisier
Barneveld, 3771MA
Medewerker Bedrijfsbureau
Abeos Uitzendbureau
Ede, 6716 AE