Adzuna logo

Projectmanager Afdeling Ontwikkeling

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever is een modern en innovatief familiebedrijf met grote, complexe woningbouwprojecten in onder andere de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Binnen de organisatie heeft iedereen een open karakter en neemt men geen blad voor de mond. De kracht van de organisatie is toekomstgericht denken, waarbij innovaties en nieuwe methodieken omarmt worden. Tevens is het bedrijf bezig met een grootschalige uitbreiding, zowel in vestigingen als in het aantal projecten.Functie inhoud:

Als projectmanager binnen de afdeling ontwikkeling ben je onderdeel van een ontwerpteam, waarbij jij je bezig houdt met ontwikkeling en realisatie op het gebied van vastgoedontwikkeling in de woningbouw. Jouw taken zijn onder andere het begeleiden van het verkoopproces, uitwerken van ontwikkellocaties, het beheren van het vergunningentraject en het overzicht houden over de financiën. Jij bent dan ook de spil binnen het volledige ontwikkelproces. Binnen de organisatie en binnen het team zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar bijvoorbeeld projectontwikkelaar. Functie eisen:

We vragen van jou de volgende zaken:
  • Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring binnen de aannemerij;
  • Een proactieve en resultaatgerichte instelling;
  • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer;
  • Softwarematig ben je goed onderlegd met kennis van onder andere MS Office en Autocad
Geboden wordt:

We bieden jou een uitdagende functie bij een moderne bouwer. Je treedt direct in dienst en krijgt daarbij een sterk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectmanager Ontwikkeling Woningcorporatie
Kracht Recruitment
Rotterdam, 3072RD
Projectmanager Ontwikkeling Woningcorporatie
Kracht Recruitment
Zuid-Holland
Projectmanager
Zeeman
Alphen aan den Rijn
Projectmanager
3500 - 4500
HYP Technical
Rotterdam
Projectmanager
Bilfinger Industrial Services Inc.
Schiedam