baan, bedrijf, titel
plaats, provincie of postcode
Uitgebreid zoeken »

Assistent accountant (ICT)

Plaats:
's-Hertogenbosch
Bedrijf:
Vinken Recruitment

Solliciteren

Zoek je als assistent accountant een vacature bij een middelgroot kantoor werken wat voorop loopt in de automatisering van het proces? Waar ze meer tijd bij klanten kunnen doorbrengen omdat het proces zo goed geautomatiseerd is? En waar jij je ook kunt richten op het testen van applicaties en kunt kijken naar verbeteringen?

Je mag je in deze vacature voor assistent accountant bezighouden met het testen en onderhouden van (nieuwe) applicaties. Je bent aanspreekpunt voor de softwareleveranciers en informeert je collega's intern over nieuwe mogelijkheden en wijzigingen. En heb je ideeën ter verbetering? Dan adviseer je de directie hierover en ga je samen kijken naar de mogelijkheden.

Hoe ziet de vacature voor assistent accountant er verder uit? Je werkt in één van de 3 teams samen met je collega's voor een ervaren teamleider. Je krijgt een klant toegewezen en kijkt of alle informatie volledig is, zodat je de jaarrekening kunt gaan samenstellen. Er mist nog iets, dus je belt zelf de klant en vraagt meteen even hoe het gaat met het bedrijf. Je merkt dat er in het proces iets niet helemaal soepel loopt en maakt meteen een afspraak met hem om op locatie te ondersteunen bij het administratieve proces. Zo zie je meteen het bedrijf weer even van binnen. Nadat je de jaarrekening hebt samengesteld, verzorg je ook de belastingaangiften. Je zet alles door naar de relatiebeheerder en informeert hem/haar over eventuele adviesmogelijkheden bij de klant.

Als assistent accountant heb je een afgeronde hbo opleiding en minimaal drie jaar ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen of het inrichten van online administraties. Je vindt het leuk om met ict bezig te zijn en bij klanten op locatie of op kantoor bezig te zijn met het beoordelen en verbeteren van het proces.

Je krijgt een salaris tussen € 2.600,00 en € 3.500,00 afhankelijk van je ervaring. Je pensioen is goed geregeld en je krijgt een reiskostenvergoeding. Je krijgt mooie klanten (grote en kleine bedrijven in het MKB-segment). De lunch wordt verzorgd, je krijgt een hele leuke werkplek (moderne uitstraling, mooie kantine, gezellige collega's), je krijgt veel vrijheid in deze functie, de werk-privé balans is hier prima en je krijgt alle mogelijkheden tot verdere opleiding.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Dit kantoor is relatief klein, maar heeft zich heel ver ontwikkeld op het gebied van automatisering. Ze hebben hier zelfs een prijs voor gewonnen en de grotere kantoren achter zich weten te laten. Zij werken volledig in de cloud, waardoor klanten altijd bij de actuele stuurinformatie kunnen. Het kantoor is volledig gedigitaliseerd en voor de medewerkers is daardoor meer ruimte ontstaan voor advisering. De lijnen met de klanten zijn daardoor erg kort. De teams worden aangestuurd door teamleiders, die je als nieuwe collega snel wegwijs maken in de organisatie. Het kantoor heeft een moderne, frisse uitstraling en de kleinere teams kennen een hechte sfeer. Er wordt iedere dag samen geluncht en regelmatig zijn er borrels en uitjes.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Assistent-accountant

Vanwaarde Accountants en Belastingadviseurs Oisterwijk
Oisterwijk
meer over deze vacature »

Assistent accountant

Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs
Oss
meer over deze vacature »

Assistent accountant

Five Finance Recruitment
Veghel, Noord Brabant
meer over deze vacature »