bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Planner afdeling service - Oldenzaal

Plaats:
Oldenzaal
Bedrijf:
Eminent Groep, Oldenzaal

Beschrijving

Planner -

Hou jij van afwisseling, contact met klanten en het maken van een strakke planning? Ben je daarnaast ook nog stressbestendig? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven.

Als planner ben jij de belangrijkste schakel tussen klanten en collega’s. Voor de klanten ben jij de redder in nood; zij kunnen bij je terecht voor vernieuwingen of technische storingen aan elektrotechnisch en werktuigbouwkundig installatiewerk. Je gaat respectvol met hen om en zij hebben vertrouwen in jou en je werk. Na een storingsmelding zorg jij er immers voor dat de storing wordt opgelost door een monteur in te plannen en het benodigde materiaal te bestellen. Je onderhoudt het contact met de klant en houdt hem of haar op de hoogte van de voortgang. Op basis van de gemelde storingen zie jij ook kansen om aanvullende werkzaamheden bij een klant te kunnen uitvoeren en bespreek je dit met de projectleider of accountmanager.

Een greep uit jouw taken:

  • Het efficiënt plannen en organiseren van de uit te voeren servicewerkzaamheden.
  • Het verwerken van opdrachten in ons eigen systeem en dat van de klant.
  • Het geven van werkopdrachten en het coachen van medewerkers in het team.
  • Het bestellen van benodigde materialen voor onze monteurs.
  • Het controleren van werkbonnen, (onderhouds)rapportages en inkoopfacturen.


Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale@eminentgroep.nl


Wat wij verwachten:
Afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek niveau 4Enof een aantal jaar relevante werkervaring in de installatietechniek&nbspStoringen komen natuurlijk altijd onverwacht. Je bent dan ook oplossingsgericht en zoekt altijd naar mogelijkheden om de volgende nieuwe uitdaging op te lossen.Een goede planning maken is voor jou geen probleem. Je bent uitstekend in staat om prioriteiten te stellen. &nbspJe staat stevig in je schoenenAfspraak is afspraak&nbspVerantwoordelijk en nauwkeurigKlantgericht pro-actief en oplossingsgericht&nbspOog voor commerci&eumlle kansen

017e9105daba0ea857de3d39ce5e8ef5
*