bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

verpleegkundige

Salaris:
18.0
Plaats:
Rhee
Bedrijf:
Randstad

Beschrijving

Werken in de zorg, het zit in je bloed. Haal jij voldoening uit het werk met ouderen en vind je het belangrijk dat ze een prettige dag beleven? Lees dan snel verder want jouw zachte hand en verzorging zijn onmisbaar in hun levens!

Jij bent iemand die flexibel inzetbaar is, want wij zijn opzoek naar een verpleegkundige die onze flexpool komt versterken. Je gaat als verpleegkundige aan de slag bij verschillende organisaties waar je allerlei aspecten van het werk tegen zult komen. Dit houdt in dat je veel kunt leren tijdens je diensten, maar ook kun jij je eigen kennis en ervaringen goed gebruiken bij het uitvoeren van je werk. Als verpleegkundige in de flexpool heb je veel vrijheid. Werk je graag de ochtenddiensten of;liever op een ander moment van de dag. Het kan allemaal, jij bent de baas over je beschikbaarheid! Daarnaast kijken we graag met je mee of je liever op basis van een nul uren contract werk, of liever voor een vast aantal uur per week.

wat wij bieden

  • een variërende baan in de flexpool, met de mogelijkheid tot een vast aantal uren
  • salaris conform cao VVT (schaal 40) en ervaringsjaren, dit ligt tussen de €12,66 en €17,64
  • begeleiding van onze jobcoach

wat wij vragen

  • een afgerond diploma als verpleegkundige met recenter werk of stage ervaring
  • je bent flexibel inzetbaar
  • je kunt goed werken in teamverband en staat klaar voor je collega’s

naar wie zijn wij op zoek
Je bent flexibel inzetbaar en vindt het een uitdaging om op verschillende locaties aan de slag te gaan. Je haalt voldoeningen uit het werken met ouderen en luistert graag naar de levenslessen die ze je meegeven. Daarnaast ondersteun je collega’s waar nodig, maar ben je ook te porren voor een gezellig praatje.

De zorg staat niet stil, en jouw ontwikkeling dus ook niet! Wil je een cursus of een training volgen dan staat onze jobcoach voor je klaar. We kijken graag samen met je waar jij je nog verder in kunt ontwikkelen.Ben jij iemand met ambitie, en wil je graag meegroeien met de zorg? Wil je een cursus of training volgen? Laat het ons weten dan kijkt onze jobcoach graag samen met jou naar de mogelijkheden om een passende cursus of training te vinden.

Kortom ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij iemand met passie voor de zorg? Dan ga ik graag met je in gesprek! Je kunt contact opnemen door te klikken op solliciteren. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op. Heb je een korte vraag waar je snel antwoord op wilt? Je kunt mij ook Whatsappen op 06-83237096.

Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoed.

Denk aan het volgende: om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van relevant diploma.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
*