Adzuna logo

Werkvoorbereider bouw

Plaats: Nederland
Bedrijf: Seven Oaks
Bouwvacatures
Solliciteren
Als ervaren Werkvoorbereider Bouw bij dit moderne ontwikkelende bouwbedrijf begeleid je projecten van de aanvang tot aan de oplevering. Je coördineert, plant en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de projecten. Hierbij hou jij uiteraard ook het budget goed in de gaten. Jij voert overleg met opdrachtgevers, onder- en nevenaannemers en adviseurs en neemt actief deel aan diverse vergaderingen. Daarnaast heb jij als Werkvoorbereider de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Voorzien in personeel, materiaal en materieel, in overleg met de projectleiding. - Controleren van teken- en rekenwerk. - Inkoop- en afroepschema's opstellen en bijhouden. - Meer- en minderwerk bijhouden en factureren. - (junior) collega's coachen en kennis waarborgen.

Functieeisen
Jij bent de Werkvoorbereider die we zoeken, als je beschikt over gedegen bouwkundig inzicht en actuele kennis van de wet- en regelgeving. Verder voldoe je als ideale kandidaat voor deze vacature aan het volgende profiel: - Mbo- of hbo-diploma Bouwkunde. - Drie jaar ervaring met grondgebonden woningbouw. - Ervaring met LEAN, BIM en modelcheckers is een pre. - Goede communicatieve vaardigheden. - Orriginele ideeën, benaderingen en oplossingen.

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is naast een bouwer ook een ontwikkelaar in de woning- en utiliteitsbouw met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze is hierbij voortdurend bezig met innovatie en duurzaamheid. Ieder project, eenvoudig of complex, wordt binnen dit bedrijf met een groot enthousiasme en brede expertise aangepakt. Dit bedrijf kenmerkt zich door de sociale en warme sfeer. Vanuit Seven Oaks hebben we de afgelopen 10 jaar velen medewerkers bemiddeld, die hier nog steeds met grote tevredenheid werken. Daarnaast is het goed te weten dat de opdrachtgever onderdeel is van een groot concern, maar haar eigen identiteit en cultuur heeft en houdt. Hierdoor heb je de cultuur met korte lijnen van een middelgroot bedrijf en tegelijkertijd de mogelijkheden van een groot bedrijf.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Bouw
Kracht Recruitment
Dordrecht, 3316 EA
Werkvoorbereider bouw
BR Flex Uitzendbureau
Coevorden
Werkvoorbereider bouw
3000 - 5400 € Per Maand
Get Work
't Harde, Gelderland
Werkvoorbereider bouw
Unique 's Gravenhage
Den Haag
Werkvoorbereider Bouw
VNOM
Amersfoort, 3817ch