Adzuna logo

Verzorgende IG - Luxe kleinschalig wonen

Plaats: Vaassen
Bedrijf: Akkolade
Solliciteren

Voor een luxe kleinschalige woonvorm voor ouderen, mooi gelegen en van alle gemakken voorzien, zoeken wij een fijne en representatieve collega verzorgende IG.

  • Standplaats: Vaassen
  • Uren: 16 tot 32
  • Functie: Verzorgende IG niveau 3
  • Vakgebied: Dementie, Verpleeghuis

Jouw functie

Op de luxe kleinschalige woonvorm leven ouderen met een overwegend psychogeriatrische aandoening. Elke dag is erop gericht de zorgvrager centraal te stellen en de zorg te verlenen wanneer men het wenst en wanneer het uitkomt. Hiervoor is het nodig om de achtergronden en levenspatronen te leren kennen van de mensen. Je verdiept je hierin door de contacten met de bewoner zelf maar ook met de familie en netwerk die betrokken zijn. De eigenschappen gastvrijheid, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn daarom erg belangrijk.

Het spreekt jou aan om op deze manier zorg te verlenen en je aan te passen aan de wensen van de zorgvrager. Je bent je ervan bewust dat dit betekent dat het team dus ook de planning, roosters en coördinatie van de zorg afstemt op de zorgvrager. Samen met jouw collega's, familie en mantelzorgers sta jij volledig achter deze gastvrije vorm van zorg!

Wij bieden jou:

  • CAO VVT - FWG 35 (Salaris maximaal: € 2.762,34)
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
  • Regio: Apeldoorn
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

  • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3

Onze procedure:

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar jij een vaste baan krijgt. Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen. Als je positief bent over het team word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: