Adzuna logo

Projectleider R&O

Plaats: Flevoland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze innovatieve aannemer richt zich op hoog niveau op renovatie, groot onderhoud en planmatig onderhoud. Zij hebben een platte organisatie en korte lijnen waarbinnen medewerkers werkzaam zijn. Er is veel ervaring met het samenwerken met ketenpartners in een bouwteam. Dit gebeurt op een open en gelijkwaardige basis.Functie inhoud:

Als projectleider R&O coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden. Verder ben je verantwoordelijk voor de communicatie met alle betrokken partijen.Functie eisen:

  • Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
  • Kennis
    van relevante wet- en regelgeving;
  • Doortastend en durft beslissingen te nemen.

Geboden wordt:

Naast een goede beloning en uitstekende secundaire voorwaarden bieden we je een uitdagende functie bij een stabiele bouwer, met mooie ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer. Je hebt een zelfstandige, verantwoordelijke functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Emmeloord, Flevoland, 8304 AS
Projectleider
Flexintens
Kampen, 8261 DD
Projectleider
Eminent Groep
Almere, Flevoland, 1315 KT
Projectleider
2800 - 4000 € Per maand
Trend People
EMMELOORD
Projectleider
Metadecor
Kampen