bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Juridisch Medewerker Ondernemingsrecht op een Notariskantoor

Plaats:
Amsterdam
Bedrijf:
Extra Talent B.V

Beschrijving

Jij hebt de ambitie om door te groeien en een volwaardige Juridisch Medewerker te worden op de sectie Ondernemingsrecht bij het leukste notariskantoor van Amsterdam. Je hebt je master Rechtsgeleerdheid op zak en enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur op een notariskantoor. Daarnaast ben je een prettig persoon om mee samen te werken. Lees nog even door, ik vertel je graag meer over deze functie. Wij zoeken namelijk niet één maar twee Juridische Medewerkers!
Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een jong, ambitieus en gezellig notariskantoor op een mooie locatie in Amsterdam. Zij zijn gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Onroerend Goed en Erfrecht.

Bij jouw nieuwe werkgever is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, fijne sfeer en leuke teamuitjes. Er is veel ruimte voor gezelligheid, maar er wordt ook keihard gewerkt met het hele team. Ze zijn zeer professioneel, maar intern heerst een informele sfeer. Tevens zijn zij maatschappelijk zeer betrokken!

Wat ga je doen als Juridisch Medewerker?

Als Juridisch Medewerker op de sectie ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de kandidaat-notaris en de notaris.

  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en opstellen van juridische stukken;
  • Zelfstandig beheer je dossiers en wikkelt deze af;
  • Je onderhoudt goed contact met cliënten en adviseert ze op alle fronten;
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor overige ondersteunende en inhoudelijke werkzaamheden op het gebied van Ondernemingsrecht

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Master Rechtsgeleerdheid behaald;
  • Per week 40 beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar;
  • Ambitieus, proactief, communicatief en niet uit het veld te slaan;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • Affiniteit met en ervaring in het notariaat

Ons aanbod

Jouw nieuwe werkgever geeft jou de mogelijkheid om bij een leuk en ambitieus kantoor aan de slag te gaan als Juridisch Medewerker. Je krijgt een jaarcontract voor 40 of 32 uur in de week en een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en capaciteiten. Daarnaast krijg je een volledige reiskostenvergoeding op basis van het openbaar vervoer, 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden. Tevens organiseert dit kantoor leuke uitjes en borrels waar je aan deel kunt nemen.

Ben je enthousiast?

Dat dacht ik al! Stuur je direct je cv naar mij zodat ik, Maria Sukiasjan, contact kan opnemen met jou?

*