Adzuna logo

TOPBAAN Hoofd Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze relatie focust zich op projecten in de grote steden. Met 100 medewerkers zijn ze goed voor 100 miljoen euro omzet. De projecten zijn zowel in de woning- als utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als transformatie als renovatie & onderhoud. De werken lopen van 1 miljoen tot 70 miljoen euro. Denk aan projecten als luxe villa's, kantoren, woontorens, woonwijken, hotels, treinstations, etc.
De manier van communiceren is recht toe, recht aan. Kritisch naar elkaar zijn is goed, maar wel met het doel om samen tot een verbetering of oplossing te komen. Je kop gaat er niet af bij een fout. Het is belangrijk om elke dag met zin naar je werk te komen. Want met bovengenoemde projecten liggen er elke dag weer nieuwe uitdagingen op je te wachten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, zowel voor de projecten als je eigen ontwikkeling. Zo is er de ruimte om jezelf te ontwikkelen a.d.h.v. opleidingsprogramma's. De lat wordt hoog gelegd, niet per se door de aannemer maar vooral door jezelf.
Al met al een financieel sterke organisatie waar je aan prachtige, uiteenlopende projecten werkt. En aan je eigen ontwikkeling.Functie inhoud:

Meteen een belangrijke mededeling om verwarring te voorkomen. Als hoofd werkvoorbereider ben je geen hoofd werkvoorbereiding. Daarmee bedoel ik dat je niet het hoofd van de afdeling werkvoorbereiding wordt. Wat dan wel? Deze functie is een nieuwe functie binnen de organisatie. Er werken nu 25 werkvoorbereiders en het is de bedoeling dat er 3 hoofd werkvoorbereiders komen. De 'hoofden' en de directeur productie vormen een panel die de afdeling werkvoorbereiding vorm en richting zullen geven. Het optimaliseren, meedenken in processen, digitalisering, aansturen van de werkvoorbereiders behoort hier toe. Daarnaast ben je volledig verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van een project. Elk project draai jij met 2 of 3 andere werkvoorbereiders waarbij jij de leidende rol hebt. De projecten die je draait hebben een omvang van 40 tot 70 miljoen euro.Functie eisen:

  • Minimaal 10 projecten gedraaid in de werkvoorbereiding met een omvang van meer dan 40 miljoen euro.
  • Ervaring met nieuwbouw én transformatie
  • Een MBO/HBO diploma Bouwkunde
  • Je voelt je prettig bij een directe manier van communiceren
Geboden wordt:

Een ongelofelijke uitdagende baan die de rest van jouw loopbaan veilig kan stellen. Je draait prachtige, complexe, omvangrijke projecten. Daarnaast heb je een leidende en sturende rol binnen de werkvoorbereiding. Met deze ervaring ben jij een meerwaarde voor tal van aannemers. Er van uitgaande dat je niet tot je pensioen in deze functie blijft. Uiteraard mag dit wel!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

TOPBAAN Hoofd Werkvoorbereider
Propylon
Noord-Holland
Hoofd Werkvoorbereider
Propylon
Noord-Holland
Hoofd werkvoorbereider
CaJa Recruitment
Noord-Holland
Hoofd werkvoorbereiding grote projecten
Multiselect Bouw & Infra
Amsterdam
Hoofd Werkvoorbereiding 400 appartementen
Multiselect Bouw & Infra
Amsterdam