Adzuna logo

Projectleider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Al meer dan 55 jaar staat deze bouwer bekend als een betrouwbare en financieel sterke organisatie. De activiteiten richten zich met name op de seriematige en vrijstaande bouw, zowel in de woning- als utiliteitsbouw. Als middelgrote aannemer draaien zij al jaren achtereen een stabiele omzet, waarbij men ook aanstuurt op omzetbehoud in plaats van sterke omzetgroei. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn tevens twee grote pijlers binnen de organisatie.Functie inhoud:

Als projectleider coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamhedenFunctie eisen:

  • Een afgeronde MBO/ HBO Bouwkunde opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met automatisering, digitalisering & innovatie:
  • Klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
Geboden wordt:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Veel leuke en gezellige momenten met je collega’s.
Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3011 XA
Projectleider
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Projectleider
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Projectleider
VNOM
Hardinxveld-Giessendam, 3371 VG
Projectleider
4800
Olympia
MOERDIJK, 4782 PX