Adzuna logo

Schilder

Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Jij bent een zelfstandige schilder met vervoer, VCA en eigen klimmateriaal. Over het schilderen en onderhoudswerkzaamheden hoeven we jou uiteraard niets te vertellen. Maar een beetje hulp bij het zoeken van opdrachten en zeker voor de winter en op administratief vlak is uiteraard welkom. Dan hebben wij een match, dit doen wij namelijk voor veel ZZP'ers al. Geïnteresseerd? Neem vlug contact met ons op.

Functie-eisen

Minimaal 5 jaar werkervaring; Nederlands sprekend en schrijven; Eigen vervoer; Eigen gereedschap en klimmateriaal; VCA-Basis is verplicht.

Bedrijfsprofiel

Bauconflex is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling tussen vakmensen en opdrachtgevers in de bouw en techniek. We werken het meest met schilders, timmerlieden, loodgieters, cv installateurs en constructiebankwerkers. Wij zijn intermediair voor uitvoerende werkplekken, maar ook voor kaderfuncties in de technische branches. Als jij in ons team past proberen wij je zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kunnen wij onze vakmensen vaak al binnen een korte termijn een uitzendbaan, detachering bij een project of een vaste baan aanbieden. Ook starters die in de bouw en techniek een carrière willen maken zijn uiteraard welkom bij ons. We kunnen je helpen bij het maken van een plan van aanpak en ontwikkelen van een POP (Persoonlijk OpleidingsPlan). Met behulp van subsidies zijn vaak budgetten te creëren om opleidingen te bekostigen. Daarnaast investeren wij zelf ook vaak in opleidingen voor kansrijke mensen. Daardoor hebben wij een ‘talenten pool’ met vaklieden die al jarenlang bij ons werken. Die mannen bieden we een baangarantie en daar hebben we ook echt een band mee.

Bedrijfscultuur

Zoek je werk en wil je dat wij jou helpen bij het vinden van een baan? Stuur ons jouw CV en stel jezelf even kort voor in dat bericht. Als je referenties hebt zien we die ook graag in jouw CV terug. Als we het idee hebben dat wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen gaan we altijd één persoonlijk gesprek aan. In dat gesprek luisteren we naar je wensen en ambitie en bespreken we de mogelijkheden van onze samenwerking. Wij bouwen samen met jou aan dé Toekomst.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Schilder
Baan in Nederland BV
Moerkapelle
Schilders
HCA
Landelijk, 3133KJ
Schilder
VNOM
Voorschoten, 2252 HD
Schilder
Faber
Moerkapelle
Schilder
Faber
Brielle