bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Automonteur

Salaris:
2500
Plaats:
Velden
Bedrijf:
Start People

Beschrijving

Over de autogarage in Venlo
Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd.
Dat maakt deze dealer onderdeel van een grotere holding een inspirerende dealergroep.

Met meer dan 80 enthousiaste medewerkers binnen 3 vestigingen behoren zij tot de top 25 Automotive dealerbedrijven van Nederland.

\n

Je handen zijn vrijwel altijd zwart of vies van het vele sleutelen aan auto's maar, dat vind je helemaal niet erg! Het onderhouden van auto's is naast je werk namelijk ook je grote hobby!
Is de Techniek echt jouw ding en lijkt het je leuk om te werken bij een merk dat de sportieve sponsor is van de Champions League?

Voor de versterking van onze werkplaats zoeken we een collegiale techneut die graag de handen uit de mouwen steekt en ook in staat is diagnose te stellen en moderne elektronica uit te pluizen.
Ben je ook nog APK bevoegd of lijkt het je leuk om je hierin te ontwikkelen dan ben jij onze ideale automonteur!

\n

Wat is jouw profiel?

  • Je bent leergierig & hebt doorzettingsvermogen
  • Afgeronde MBO opleiding binnen de autotechniek
  • (stage) ervaring binnen de branche
  • Fulltime inzetbaar
  • Rijbewijs B
\n

We bieden een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur en verzekeringen, een eigen leasetak, en een schadeherstelbedrijf.

Tevens onderscheiden wij ons in het kader van klantentevredenheid, met een hoog klanttevredenheidspercentage!
Herken je jezelf in ons bedrijfsprofiel en wil je werken in één van de meest moderne vestigingen van deze dealers, wacht dan niet langer en waag de sprong naar ons bedrijf. Je start via het uitzendbureau Start People, bij goed functioneren is er uitzicht op een onbepaalde tijd contract. Salarisrange van € 2500,- tot € 3200,- Bruto per maand, Op basis van kennis & ervaring.

Tevens hebben wij ook een groot aanbod van ‘’vreemde merken’’ deze klaarmaken behoord ook zeker tot je taken, we zoeken de allround technicus!

*