Adzuna logo

Medewerker keuken

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:
Als medewerker keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden, portioneren en verstrekken van dranken, snacks, maaltijden aan bewoners, medewerkers en derden. Daarnaast doe je schoonmaakwerkzaamheden binnen de afwas- en productiekeuken. De werkzaamheden vinden plaats conform HACCP en de hygiëne code en binnen de kaders van het Argos-beleid. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Teamleider Services, maar ook functioneel ook van de brasseriekok.


Wij zoeken:

  • Je beschikt over Lbo werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en ben je in het bezit van het Diploma Sociale Hygiëne.
  • Je bent flexibel, klantgericht, integer, gastvrij en je kunt goed samenwerken.
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar.


Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve zorgverzekeringen en een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een eigen fietsplan. Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Medewerker keuken is ingeschaald in FWG 15.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Leonie van Wettum- van den Bosch, Teamleider Services, telefoonnummer 010-4740155.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Keuken Den Haag / Rijswijk
Bastion Hotel Groep
Rijswijk
Keuken Leerling
Hotel Des Indes
Den Haag, Zuid-Holland, 2514 EG
Keuken Leerling
Hotel Des Indes
Den Haag
Stagiair(e) Keuken
WestCord Hotels New York
Rotterdam