Adzuna logo

Coördinator welzijn

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

De coördinator Welzijn geeft leiding aan de activiteitenbegeleiders. De coördinator kent zowel een zorginhoudelijke, organisatorische als personeelsverantwoordelijkheid. De functie is gericht op het organiseren van welzijnswerk, het formuleren van beleidsvoorbereiding en realiseren van kwaliteitsborging.

Wij zoeken:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; sociaal agogische richting, activiteitenbegeleiding, verzorging of combinaties hiervan.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring.
  • Je weet mensen mee te nemen in de huidige ontwikkelingen van de intramurale verpleeghuiszorg.
  • Je stijl van leidinggeven kenmerkt zich door mensen in hun kracht te zetten en hierdoor hen te laten groeien in hun ontwikkeling / competenties

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Coördinator welzijn is ingeschaald in FWG 40.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

Esther Frank, Manager Wonen en Zorg, via telefoonnummer 06-18189595

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Activiteitenbegeleider Welzijn
Argos Zorggroep
Schiedam
Coördinator
Schiedam, Zuid-Holland