Adzuna logo

Helpende zorg

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als helpende werk je in de uitvoering van de basiszorg en krijg je aanwijzingen van de zorgcoördinator en/of verzorgende. Je hebt incidenteel en in omschreven situaties de directe verantwoordelijkheid over een groep bewoners. Je werkt altijd onder (gedelegeerde) verantwoordelijkheid van de teamleider. Je ontvangt werkinstructies van de zorgcoördinator.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Helpende Zorg niveau 2. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een medewerker die flexibel inzetbaar is, je weet van aanpakken, kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager.

Wij bieden: Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens onze werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Helpende is ingeschaald in FWG 25.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met

  • Maassluis: Sofia Zegwaard, Manager Wonen en Zorg via telefoonnummer 010-592 34 88

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Helpende zorg plus
Argos Zorggroep
Maassluis
Helpende zorg plus
Argos Zorggroep
Hoogvliet, Zuid-Holland
Helpende, Randstad Zorg
Randstad
's-Gravenhage
Helpende, Randstad Zorg
16.86
Randstad
Den Haag , Zuid Holland, 2511BG
Helpende Zorg Welzijn 2
Rotterdam, Zuid-Holland