Adzuna logo

Ondersteuner Zorgbemiddeling

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Beschik jij over een administratieve opleiding, hart voor de zorg en word jij altijd geprezen om jouw regeltalent? Pak jij zaken snel op, kun je snel schakelen en kan je niet wachten om een bijdrage te leveren aan de allerbeste zorg voor onze (potentiële) cliënten? Dan is de functie van ondersteuner Zorgbemiddeling jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

De afdeling zorgbemiddeling vormt het loket voor alle toekomstige cliënten van Argos Zorggroep voor zowel lang- als kortdurende zorg, dagbesteding en revalidatie. Samen met jouw collega’s ben jij hét laagdrempelige telefonische aanspreekpunt voor (potentiële) cliënten en hun naasten, zorgkantoren en andere zorgaanbieders. Jij beantwoordt hun vragen, of zorgt dat ze in contact worden gebracht met wie hen kan verder helpen. Kortom, jij bent het visitekaartje van de organisatie!

Verder ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van zorgadviseurs en zorg je voor een zorgvuldige administratie en digitale verwerking/verslaglegging met betrekking tot cliënten die bij ons in zorg komen. Samen met de zorgadviseurs en manager zorgbemiddeling zorg je dat het proces van zorgbemiddeling, het wachtlijstbeheer en de communicatie daarover goed verloopt.

Wat bieden we jou?

 • Mogelijkheden om door te groeien en bij te leren;
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz;
 • Een verantwoordelijke baan in een klein hecht team, waarmee je werkt aan onze klantbelofte ‘met toewijding en plezier op een liefdevolle wijze’
 • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectieve zorgverzekeringen;
 • Een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen fietsplan;
 • Een salaris volgens de CAO VVT, schaal FWG 35

Waarom jij geschikt bent voor deze functie

Jij bent iemand die graag het verschil wil maken en hebt oog en oor voor de wensen en behoeften van onze (toekomstige) cliënten. Vanuit een dienstverlenende houding handel je proactief, schakel je snel en speel je gemakkelijk in op veranderende situaties. Verder vragen wij:

 • Een afgeronde MBO- opleiding administratie;
 • Ervaring in de zorg(administratie) is een pré;
 • Praktische ervaring met Outlook, Excel, Word en bij voorkeur Mijn Caress;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Klantgerichte en oplossingsgerichte houding;
 • Je werkt graag in een drukke, soms hectische omgeving.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het nagaan van referenties maakt tevens onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie?

Voor meer informatie neem je contact op met Caroline Wuite, Manager Cliënt & Innovatie, telefoonnummer 06 - 10318445.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Manager Zorgbemiddeling
Argos Zorggroep
Schiedam
ICT ondersteuner
Schaal 4
Heldring Business School
's-Gravenhage
Administratieve ondersteuner
Adecco NL
Rotterdam
Technisch Ondersteuner
Trixxo Zuid Holland
Moordrecht
Administratief Ondersteuner
Raaak Personeel
Rotterdam, 3042CE