Adzuna logo

Specialist Ouderengeneeskunde

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
Uren: Voltijd
CV Deal
Solliciteren

Binnen Argos Zorggroep is de behandeldienst ondergebracht in de dienst Expertise en Behandeling (E&B). Deze dienst bestaat uit diverse medische en paramedische vakgroepen: Specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, aio’s en verpleegkundig specialisten, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, vak- therapeuten. Specialisten Ouderengeneeskunde vormen samen het Centraal Medisch Beleid Overleg (CMBO).

De dienst E&B wordt aangestuurd door een duaal management team: een medisch manager, zijnde specialist ouderengeneeskunde, en een bedrijfskundig manager.

De medewerkers zijn werkzaam op een of enkele locaties, onderdeel van twee regioteams, welke worden aangestuurd door een teammanager E&B.

Functie omschrijving:

Vind jij het leuk om actief te zijn op een breed werkterrein binnen ouderengeneeskunde? Zie je jezelf samenwerken met andere medisch professionals? En ben je bovenal flexibel, toegankelijk en bezit je over een goede dosis doorzettingsvermogen? Dan zoeken wij jou!

Wij hebben voor jou, als specialist ouderengeneeskunde, een plek voor 24-36 uur per week, in ons enthousiaste en deskundige multidisciplinaire team waar je samenwerkt met o.a. GZ-psychologen, systeem therapeuten en paramedici. Daarnaast ben je inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire zorg.

Binnen onze organisatie staan liefdevolle zorg en behandeling, een kleurrijk leven, verbinding, deskundigheid en vindingrijkheid centraal.

Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en geen dag hetzelfde:

 • Je onderzoekt, diagnosticeert, behandelt én begeleidt patiënten met een complexe, samengestelde zorgvraag.
 • Je zorgt voor passende zorg en behandeling vanaf het moment van opname tot en met de laatste levensfase en begeleidt cliënt en naasten op deskundige en liefdevolle wijze.
 • Je bent actief op een breed werkterrein van geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrische revalidatie, palliatieve zorg, chronische somatiek en chronische PG.
 • Naast intramuraal kan je ook extramuraal werken, bijvoorbeeld als SO in de 1e lijn, als onderdeel van het ambulant geriatrisch team (AGT) of tijdens het uitvoeren van consultaties op verzoek van huisartsen en GGZ ten behoeve van cliënten in de 1e lijn. Je werkt hierbij samen met de huisartsen in de regio.

De ouderenzorg is continu in ontwikkeling en als specialist ouderengeneeskunde heb jij daarin een belangrijke rol. Jouw bijdrage in onderzoek, scholing en opleidingen is dan ook onmisbaar!

 • Vanuit de wetenschappelijke onderzoekscommissie kan je deelnemen in wetenschappelijk onderzoek geïnitieerd op initiatief van Argos Zorggroep of door het universitaire netwerk UNC-zh(Leiden).
 • We waarderen jouw inbreng aan diverse projecten die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg, zoals interprofessionele samenwerking, positieve gezondheid en het doelgroepen beleid. Daarnaast zijn er verschillende interne kwaliteitswerkgroepen ingericht waar So in participeren, naast een intern consultatieteam.
 • Vanuit de vakgroep kan je je inzetten als opleider van Haio’s en Aio’s (in samenwerking met de huisarts opleiding van het Erasmus medisch centrum of de opleiding tot ouderengeneeskunde van het LUMC/ Leiden) en begeleider van co-assistenten en verpleegkundig specialisten i.o.
 • In samenwerking met de leerafdeling, Argos Academy, draag je bij aan de interne scholingsfaciliteiten zorgmedewerkers.

Natuurlijk wordt jouw eigen ontwikkeling niet vergeten: De vakgroep SO stimuleert het volgen van kaderopleidingen.

Wij zoeken jou!

 • Je bent een flexibele, creatieve en collegiale arts, die beschikt over een klantvriendelijke en dienstverlenende houding.
 • Je bent bereid en gemotiveerd om je verder te ontwikkelen en op deze wijze bij te dragen aan het bieden van kwalitatieve zorg, afgestemd op de zich ontwikkelende zorgvraag van de cliënt.
 • Je bent een initiatiefrijke en ondernemende persoonlijkheid, ziet kansen en hebt oog voor zorginnovatie. Je beschikt over goede communicatieve, sociale, coaching- en motiveringsvaardigheden.
 • Je bent een toegankelijk en onafhankelijk persoon, bereid om samen te werken, besluitvaardig, in het bezit van een flinke portie doorzettingsvermogen en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Daarnaast heb je een duidelijke visie op zorg en behandeling.
 • Je beschikt over de specialisatie ouderengeneeskunde en bent BIG-geregistreerd. Een kaderopleiding in de ouderenzorg en/of erkenning als opleider is een pré.
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met onze doelgroepen.

Wat wij jou bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Specialist Ouderengeneeskunde is ingeschaald in FWG 75.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Dus, kom jij ons team versterken en met ons bijdragen aan liefdevolle zorg en een kleurrijk leven voor ouderen? Neem dan contact op met Wilrie de Wilde, Teammanager E&B, via telefoonnummer 06-39 21 17 08

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Specialist Ouderengeneeskunde
Irys
Terneuzen, 4532CZ
Specialist Ouderengeneeskunde
Argos Zorggroep
Hoogvliet, Zuid-Holland
Specialist Ouderengeneeskunde
€4604 - €8390 per month
TMI Interim
Terneuzen, Zeeland, 4530 JJ
Specialist Ouderengeneeskunde
HWW zorg
Den Haag
Specialist Ouderengeneeskunde
€5164 - €6512.17 per month
TMI Interim
Zeist, Utrecht, 3708 ZA