Adzuna logo

Medewerker dagbesteding

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Voor Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de Dagbesteding.

Hierbij staat contact maken en het aanbieden van individuele- en groepsactiviteiten centraal. Je richt je op de mogelijkheden van de patiënt zonder zijn beperkingen op lichamelijk of psychisch gebied uit het oog te verliezen.

Wij vinden het van groot belang dat je in staat bent om methodisch te denken en te handelen en dat je werkt vanuit een empathische, professionele en flexibele beroepshouding.
Wij verwachten van je dat je enkele zorgtaken uitvoert.

Wij zoeken:

  • Je bent in bezit van een MBO-diploma Verzorgende IG en je bent BIG geschoold.
  • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie en/of aantoonbare affiniteit met Dagbesteding.

Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens onze werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Helge Hilversum, Coördinator Dagbehandeling, via telefoonnummer 010 - 449 41 00.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Dagbesteding
Argos Zorggroep
Maassluis, Zuid-Holland
Begeleider wonen en dagbesteding
2236 euro - 3154 euro
's Heeren Loo
Monster
Begeleider dagbesteding Huis van de Wijk
Facilicom
Rotterdam, 3011RS
Chauffeur Zorgvervoer | Regio Wassenaar (Leerlingenvervoer | Dagbesteding)
CAO
Noot
Wassenaar [Regio], Zuid-Holland, Nederland