Adzuna logo

Verpleegkundige ouderenzorg

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige met een echt zorghart? En wil je werken in een innovatieve zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Als verpleegkundige bij Argos Zorggroep in de regio Spijkenisse ben jij er tijdens jouw dienst verantwoordelijk voor dat er wordt voldaan aan de zorgvraag van de jou toevertrouwde cliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Jij hebt een belangrijke rol in het team: je bent aanspreekpunt voor de dienstdoende arts of verpleegkundig specialist, voor naasten en bij overstijgende zaken voor het management. Jouw teamleden weten dat ze bij jou terecht kunnen met vragen en jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg hoog blijft. Natuurlijk voer je verpleegkundige handelingen uit en leg je afspraken en rapportages vast in het zorgdossier. Er wordt veel van je gevraagd, maar er is ook oog voor jou als individu. Bij Argos Zorggroep is er volop aandacht voor opleiding, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw wensen!

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als verpleegkundige in één van onze huizen.

Wat bieden wij jou?

- Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;

- Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden. Klik op de link om te zien hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen;

- Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In het team is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

- Een marktconform salaris, Max. €2870,58 per maand op basis van een 36-urige werkweek;

- Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%) die vanaf 2020 bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;

- Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

- Je bent in bezit van een mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 en bent BIG geregistreerd;

- Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners, veelal kwetsbare ouderen;

- Bij Argos Zorggroep doe je als verpleegkundige datgene waarvoor je bent opgeleid. Met de inzet van zorgondersteuners zorgen wij ervoor dat jij jouw tijd en aandacht aan de bewoners en cliënten kunt besteden.

- Je bent flexibel en bent bereid af en toe in de weekenden en avonden werken;

- Je kunt goed communiceren.

Waar kom je te werken?

Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in een van onze mooi gelegen en goed bereikbare huizen:
De Es in regio Spijkenisse. Klik op de link om te zien hoe jouw nieuwe werkplek er precies uit ziet!

Is deze vacature niet dichtbij je woonplaats en woon jij bijvoorbeeld in Delft, Spijkenisse, Barendrecht of Naaldwijk? Solliciteer dan alsnog, dan gaan wij op zoek naar een match dichterbij huis.

Wanneer je in dienst komt bij Argos Zorggroep, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aan de slag!

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Margriet Kaptein, manager Wonen en Zorg, telefoon: 06-14 42 24 38 of Patrick Praalder, manager Bedrijfsvoering, telefoon: 06-18 41 10 44

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verpleegkundige ouderenzorg
Maandag
Leeuwarden
Verpleegkundige Ouderenzorg
Farrow +Dutch
Geleen
Verpleegkundige ouderenzorg
Maandag
Rotterdam
Verpleegkundige - Ouderenzorg
Stichting WilgaerdenLeekerweideGroep Spanbroek
Spanbroek
Verpleegkundige - Ouderenzorg
Stichting WilgaerdenLeekerweideGroep Wervershoof
Wervershoof