Adzuna logo

DBC-Planner

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:
Als DBC-planner maak je onderdeel uit van het planningsteam op locatie Marnix. Je hoofdtaak is het plannen van behandelingen in de agenda van de behandelaren en in de agenda van de patiënten. Je draagt zorg voor een efficiënte planning van de behandelaren, rekening houdend met de wensen en voorkeuren van patiënten. Je signaleert tijdig knelpunten aan de teammanager Expertise en Behandeling (je direct leidinggevende) of als deze niet aanwezig is aan de manager Bedrijfsvoering of de manager Wonen, Zorg & Revalidatie.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma op het gebied van administratie.
  • Je hebt ervaring met planningswerkzaamheden en je hebt kennis van relevante automatiseringspakketten en in ieder geval van Excel.
  • Je hebt analytisch inzicht, bent stressbestendig en communicatief vaardig.
  • Verder ben je creatief en denk je in oplossingen


Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Medewerker planningsbureau is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Natascha van der Brugge, teammanager Expertise & Behandeling, via telnr: 06- 12 94 80 99.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren