Adzuna logo

Fysiotherapeut

Plaats: Hoogvliet
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functieomschrijving:
Als fysiotherapeut bij Argos Zorggroep in de revalidatie, richt je je op het bewegend functioneren van de cliënt waarbij de doelstelling is gericht op het herwinnen van activiteiten en participatie. In de langdurige zorg van Argos geef je daarnaast begeleiding bij het behoud van niveau of achteruitgang, ten behoeve van de kwaliteit van leven, aan zowel cliënt als (mantel)zorg. Multidisciplinair samenwerken is noodzakelijk voor het gezamenlijk bereiken van de doelstellingen van de cliënt; en maakt tegelijkertijd je werkzaamheden leuk en leerzaam. In de eerste lijn werk je aan het voorkomen, terugdringen of beperken van gezondheidsproblemen van zelfstandig wonende ouderen, door middel van gericht bewegen. Wij geven dit vorm op zowel individuele basis als in groepsverband.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding Fysiotherapie en je bent ingeschreven in het BIG-register en opgenomen in het kwaliteitsregister van de KNGF.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je kunt ook multidisciplinair werken.
  • Je bent enthousiast, proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt actuele kennis van verpleeghuisproblematiek.
  • Affiniteit en ervaring met ouderen in de revalidatiezorg en de eerstelijns ouderenzorg is een pré.
  • Omdat je regelmatig op verschillende locaties aanwezig bent is het bezit van een rijbewijs en auto een pré.

Wij bieden:
Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens onze werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld kennisuitwisseling met je collega’s, opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, die bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen. Daarnaast bieden we een meerkeuze-systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je fiscale voordelen hebt bij de aanschaf van een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Fysiotherapeut is ingeschaald in FWG 55.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Natascha van der Brugge, Teammanager Expertise & Behandeling op tel. 06-12 94 80 99.

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Fysiotherapeut
€2500 - €4100 per month
TMI Interim
Dordrecht, Zuid-Holland, 3311 JV
Fysiotherapeut
€2875 - €3935 per month
TMI Interim
Rotterdam, Zuid-Holland, 3013 AJ
Fysiotherapeut
€4020 - €5435 per month
TMI Interim
Dordrecht, Zuid-Holland, 3300AB
Fysiotherapeut omgeving Dordrecht
2938 - 4304
Stichting Philadelphia Zorg
Dordrecht
Algemeen fysiotherapeut
Gezondheidscentrum Zorgpunt Ypenburg
's-Gravenhage