Adzuna logo

Logopedist

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Wat ga je doen?
Bij Argos Zorggroep ben jij de logopedist voor meerdere locaties. Jij geeft de juiste zorg doordat je dysfagie, dysartrie en afasie diagnosticeert en behandelt. Naast dat je de cliënten helpt, geef je ook training / begeleiding aan derden. Zo train je bijvoorbeeld personeel, vrijwilligers en familieleden, zodat ook zij weten wat ze kunnen doen en hoe ze nog beter problemen kunnen signaleren. Hierdoor draag je bij aan het verbeteren aan de kwaliteit van leven van de cliënten. Daarnaast dragen deze trainingen bij aan een grotere zichtbaarheid van je beroep. We vinden het belangrijk dat je aan deze zichtbaarheid actief een bijdrage levert.

Verder heb je een proactieve houding nodig om te helpen met het uitbouwen van de eerstelijnszorg. Deze staat nu namelijk nog in de kinderschoenen.

Tijdens je werkzaamheden bieden we je veel afwisseling en we vinden het belangrijk dat je als logopedist uitgedaagd blijft worden. Zo kun je verschillende cursussen volgen. Daarbij is het extra leuk dat je de kennis die je opdoet ook weer kan toepassen en kan doorgeven aan je collega’s. Zo zijn we bijvoorbeeld recent gestart met biofeedback en elektrostimulatie nadat een collega logopedist dit had aangeraden.

Wat bieden wij jou?

  • Mogelijkheden om te blijven ontwikkelen, door het volgen van cursussen;
  • Je maakt deel uit van de enthousiaste en gezellige vakgroep logopedie. Die nu bestaat uit vier logopedisten en regelmatig bij elkaar komt. Daarnaast kun je je collega’s altijd telefonisch bereiken;
  • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;
  • Een marktconform salaris, schaal FWG 55, (Max. €4021,18 per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
  • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

  • Je bent in het bezit van een hbo diploma logopedie en staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister.
  • Je bent proactief, zelfstandig en sociaal.
  • Ouderen zijn jouw favoriete doelgroep, de juiste zorg aan hen bieden geeft jou dagelijks energie.
  • We moedigen proactieve starters ook aan om te solliciteren.


Waar kom je te werken?
Argos Zorggroep is een VVT instelling die intra- en extramuraal actief is in de regio Rotterdam, te weten Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal en Rhoon Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in onze mooi gelegen en bovenal goed bereikbare huizen. Klik op de link om te zien hoe je nieuwe werkplek er precies uit ziet! Je zult komen te werken in verschillende verpleeghuizen in de regio Rotterdam en in de eerste lijn.

Is deze vacature niet dichtbij je woonplaats en woon je bijvoorbeeld in Delft, Barendrecht of Naaldwijk? Solliciteer dan alsnog, dan gaan wij op zoek naar een match, dichter bij huis.

Wanneer je in dienst komt bij Argos Zorggroep, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aan de slag!
Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op Natascha van der Brugge, Teammanager Expertise & Behandeling, via telefoonnummer 06 - 12 94 80 99.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Logopedist/leesbehandelaar
De Piloot
Rotterdam
Logopedist - Zuid- Holland
DIT IS WIJS
Rotterdam
Enthousiaste, zelfstandige, spontane Logopedisten
In overleg
Logopediepraktijk Klets
Rotterdam
Logopedist speciaal onderwijs
Kentalis De Tamarinde
Zoetermeer
Onderwijsassistent A speciaal onderwijs TOS
Kentalis Onderwijs Zoetermeer
Zoetermeer