Adzuna logo

Activiteitenbegeleider Welzijn

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Argos is sinds januari 2020 gestart met woonzorggroepen. Hierdoor kunnen we onze bewoners betere persoonlijke zorg bieden.

Als activiteitenbegeleider zorg je voor de uitvoering van de welzijnszorg op de afdeling; het groepsproces en het dagprogramma. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de Coördinator Welzijn.

Wij zoeken:

  • Je beschikt over het diploma SPW

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Medewerker Welzijn is ingeschaald in FWG 25.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Marlies Antes, Manager Wonen en Zorg, via telefoonnummer 06-10894445.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Activiteitenbegeleider
Argos Zorggroep
Maassluis, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider - Gouda
35
DOMUS MAGNUS
Gouda, 2805 AH
Activiteitenbegeleider
Alblasserdam, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Spijkenisse, Zuid-Holland
Activiteitenbegeleider
Hellevoetsluis, Zuid-Holland