Adzuna logo

Teamleider Planners & Salarisadministratie

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Als Teamleider Planner & Salarisadministratie heb jij een belangrijke, uitdagende en afwisselende functie. Als Teamleider zet je jouw leidinggevende kwaliteiten in door operationeel leiding te geven aan het centraal Planbureau en de Salarisadministratie. Twee vakgebieden die nauw verweven zijn: roosterplanning en elke wijziging daar is zeer nauw verbonden met de salarisbetaling aan de medewerkers.

Het centraal Planbureau is nieuw in onze organisatie en samen met je team (senior) planners ja je dit verder opbouwen, zodat het werk voor alle zorgmedewerkers nog prettiger wordt. Je hebt in deze rol regelmatig contact met o.a. het management van de huizen van Argos Zorggroep. Zij zijn de belangrijkste klanten van het Planbureau.

Je geeft eveneens leiding aan de salarisadministratie. Jij plant de werkzaamheden en zorgt voor een optimale bezetting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de procuratie van de salarisadministratie. Dit betekent dat jij goed het overzicht kan behouden en hoofd en bijzaken kan onderscheiden. Jij bent hierin geordend en kan systematisch werken, waardoor fouten worden voorkomen. Tijdens het uitvoeren van je afwisselende werkzaamheden val je onder de manager HRM.

Herken jij je hierin? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als Teamleider Planners & Salarisadministratie bij Argos Zorggroep in Schiedam.

Wat bieden wij jou?

- Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;

- Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals. In het team is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

- Salaris indicatie op basis van de CAO VVT, Max. €3582,26 per maand (op basis van een 36-urige werkweek);

- Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%), die vanaf 2020 bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;

- Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

- Jij bent iemand die energie krijgt van afwisseling en bent geordend zodat je beide werkzaamheden goed kan uitvoeren;

- Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en bent in bezit van een afgeronde opleiding op hbo niveau bijv. een PDL en VPS Diploma;

- Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief sterk en hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring.

Waar kom je te werken?

Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbaar huis:
DrieMaasStede in Schiedam. Klik snel op de link om te zien hoe je nieuwe werkplek er precies uit ziet!

Aan de slag!

Ben jij helemaal enthousiast na het lezen van deze tekst solliciteer dan snel! Een assessment is onderdeel van de procedure. Wil je nog wat meer weten? Neem dan contact op met Ans Hamelink, Manager HRM, 06 34 08 99 86. Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 15.30 en 16.30. Geen zin meer om langer te wachten? Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Wanneer je in dienst komt bij Argos Zorggroep, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Salarisadministratie
Walters People
Rotterdam, ZH
Hoofd Salarisadministratie
3800-5500
Confido Finance
's-Gravenhage
Medewerker salarisadministratie
Manpower
Rotterdam
Salarisadministratie ZZP
ZIN om te werken
Den Haag, 2289CZ