Adzuna logo

Verpleegkundig coördinator (met kwaliteitstaken)

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

De verpleegkundig coördinator (VC) is werkzaam in de uitvoering van de dagelijkse zorgverlening, de specialistische verpleging en de algehele verpleegkundige dienstverlening. De VC stelt het zorg- en verpleegplan op en stimuleert een goede uitvoering hiervan door verplegende en verzorgende collega’s. De VC is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de verpleegkundige zorgverlening, de specialistische instrumenteel-technische en agogisch georiënteerde verpleging en is onder leiding van de teamleider verantwoordelijk voor het niveau van de verpleegkundige zorgverlening en het revalidatieklimaat van de afdeling. De VC heeft een coördinerende rol in het registreren en organiseren van geriatrische revalidatie van cliënten op de afdeling. Je signaleert op welke onderdelen (kwaliteits-) verbeteringen wenselijk zijn. Je komt met voorstellen voor verbeterplannen, implementeert deze en neemt je collega’s mee in deze veranderingen.

De VC is verantwoordelijk voor een goede inwerking en begeleiding van verplegende en verzorgende collega’s. Met name de verpleegkundige kwaliteit van het handelen krijgt hierbij bijzondere aandacht.

Wij zoeken:

  • Wij zoeken een Verpleegkundig coördinator die zowel inhoudelijk als op gebied van kwaliteit verantwoording kan dragen, professionaliteit en integriteit toont en initiatief neemt.
  • Je denkt overstijgend, hebt de verpleegtechnische vaardigheden op orde en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over ontwikkelingen en verbetering op gebied van kwaliteitsbeleid, maakt en implementeert verbetervoorstellen.
  • Je bent in staat om papieren regels om te zetten naar een werkbare praktijk, beschikt van nature over coaching vaardigheden om collega’s mee te nemen in de afgesproken werkprocedures en krijgt er energie van om hen te ondersteunen bij de invoering.
  • Je beschikt over het diploma HBO-V niveau 5 en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:
Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Verpleegkundig coördinator is ingeschaald in FWG 45.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met

Angelique Anderson, Manager wonen & zorg a.i. op tel. 010-591 0011.

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verpleegkundig Coördinator
Argos Zorggroep
Hoogvliet, Zuid-Holland
Verpleegkundig coördinator
Argos Zorggroep
Maassluis, Zuid-Holland
Verpleegkundig Coördinator met aandachtsgebied Kwaliteit
Argos Zorggroep
Schiedam, Zuid-Holland
Verpleegkundige
MC Gezondheidszorgbanen.nl
Oud-Beijerland, 3262 DA
Coördinator
Schiedam, Zuid-Holland