Adzuna logo

Ambulant verpleegkundige

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als ambulant verpleegkundige ben je tijdens je dienst eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg en zie je toe op voldoende gekwalificeerd personeel op de afdelingen. Je geeft leiding aan medewerkers, bewaakt de kwaliteit van de geleverde zorg en waar nodig ondersteun je in de zorg. Daarnaast onderhoud je contacten met de dienstdoende arts en ben je hoofd BHV.

Wij zoeken:

Wij zoeken een ambulant verpleegkundige die zich herkent in de persoonlijkheidskenmerken enthousiast, coachend, verbindend en doortastend. Je kunt inspelen op acute situaties. Je bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma Verpleegkunde niveau 4 of een HBO diploma Verpleegkunde. Je kan verplegen volgens plan, zo nodig volg je bekwaamheidsonderwijs BIG/somatische benaderingswijze. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie of je wilt deze functie in alle facetten ervaren en leren.

Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Ambulant verpleegkundige is ingeschaald in FWG 50.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

- Sofia Zegwaard, Manager Wonen en Zorg op tel. 010-592 34 88.

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Ambulant Verpleegkundige
Argos Zorggroep
Hoogvliet
Ambulant verpleegkundige
Argos Zorggroep
Maassluis, Zuid-Holland
Ambulant verpleegkundige
Luba
Schiedam
Ambulant verpleegkundige
Luba
Schiedam
Ambulant verpleegkundige
2000 - 3000
Luba
Schiedam, Zuid Holland