Adzuna logo

Geestelijk verzorger

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Wat ga je doen?
Als Geestelijk verzorger zorg je voor professionele hulpverlening aan en begeleiding van bewoners en indien nodig hun sociaal systeem, in hun bestaansbeleving en tegen de achtergrond van hun levensbeschouwing/-visie. Geestelijke verzorging is een onderdeel van de interprofessionele zorgverlening. Je schept hierbij de noodzakelijke randvoorwaarden en houdt deze in stand.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je komt in een gezellig en hecht team van professionals. Samen werken jullie aan de klantbelofte “met toewijding en plezier op een liefdevolle wijze”. Je komt in een hecht team te werken waarbinnen de sfeer ongedwongen is, er wordt hard gewerkt en er is voldoende ruimte voor collegiaal overleg.
 • Ondanks dat je op een vaste locatie werkzaam bent, ben je ook onderdeel van de centrale vakgroep Geestelijke Verzorging.
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden. Klik op de link om te zien hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • Een salaris conform de CAO VVT, schaal FWG 60 (Max. € 4.583,96 per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Een vaste eindejaarsuitkering, die bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke cursussen jij kunt volgen.


Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van geestelijke verzorging en/of theologie, bij voorkeur aangevuld met modules ingaande op pastorale klinische verzorging en klinische psychologie.
 • Daarnaast beschik je over agogische, hermeneutische en ethische competenties:
 • Je hebt kennis van maatschappelijke stromingen die binnen de instelling vertegenwoordigd zijn;
 • Je hebt kennis met betrekking tot het verwerken van ziekte, lijden en dood en je bent in staat deze toe te passen in de zorg;
 • Je bezit specifieke kennis van bestaansbeleving rondom het ouder worden en de psycho-geriatrie.
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;


Waar kom je te werken?
Argos Zorggroep is een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in Schiedam.
Wanneer je in dienst komt bij Argos Zorggroep, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aan de slag!
Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Natascha van der Brugge telefoon 06 - 12 94 80 99, teammanager Expertise en Behandeling.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Geestelijk Verzorger
Respect wonen zorg welzijn
Den Haag
Bomen verzorger
Trixxo Zuid Holland
Barendrecht
GZ-psycholoog - prikkelend zorgaanbod - zzp
BKV
CAPELLE AAN DEN IJSSEL , Zuid-Holland , 2903 ha
GZ-psycholoog verpleeghuiszorg
De Zellingen
Capelle aan den IJssel, 2901 HM
ANIOS Jeugdgezondheidszorg
€4100 - €5900 per month
TMI Interim
Den haag, Zuid-Holland, 2511CS