Adzuna logo

Verzorgende IG FWG 40 Expert Onbegrepen Gedrag

Plaats: Nederland
Bedrijf: Argos Zorggroep
Uren: Voltijd
CV Deal
Solliciteren

Ben jij een Verzorgende IG die toe is aan een extra uitdaging? En wil jij door het volgen van scholing een expert worden op het gebied van onbegrepen gedrag? Dan is de functie van expert onbegrepen gedrag echt wat voor jou!

Als expert onbegrepen gedrag ben je naast je werk als verzorgende IG van de woonzorgroep ook specialist op het gebied van onbegrepen gedrag. Jij zorgt ervoor dat je collega’s kennis opdoen over onbegrepen gedrag zodat onbegrepen gedrag zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Dit doe je door samen met je collega’s van de woonzorggroep, gedragsconsulenten, psychologen en familie op zoek te gaan naar manieren om onbegrepen gedrag te voorkomen. Wanneer je samen tot een verbetering bent gekomen coach je de collega’s in je woonzorggroep, zodat zij de manier van zorg geven aanpassen. Hierdoor verbeteren jullie samen de kwaliteit van leven van een bewoner. Daarnaast selecteer je de MIC/MIM meldingen die gerelateerd zijn aan onbegrepen gedrag en onderneemt passende acties. Verder bewaak je het zorgproces met betrekking tot onbegrepen gedrag in het zorgdossier.

Goed om te weten is dat dit een nieuwe functie in onze organisatie is. We verwachten daarom dat jij proactief bent in het oppakken van deze nieuwe functie, zodat jij je collega’s weet te inspireren en motiveren om beter te kunnen omgaan met onbegrepen gedrag van onze bewoners. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je collega’s goed te informeren, instrueren en coachen.

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als expert onbegrepen gedrag in éénvan onze huizen.

Wat bieden wij jou?

 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;
 • Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In het team is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!
 • De mogelijkheid om expert op het gebied van onbegrepen gedrag te worden en andere scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academy. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden. Klik op de link om te zien hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • Een rooster app op je telefoon. Waardoor je altijd toegang hebt tot je rooster, je gemakkelijk vakantie uren kan zien en diensten kunt ruilen;
 • Een marktconform salaris, Max. €2870,58 per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.


Waarom is dit de baan voor jou?

 • Coachen, motiveren en inspireren zit in je bloed, jij weet hoe je mensen écht enthousiast maakt;
 • Je bent in bezit van een mbo diploma Verzorgende IG. En bent bereid aanvullende scholing te volgen, zodat jij de functie van Expert Onbegrepen Gedrag goed kan uitvoeren.
 • Je hebt bij voorkeur de opleiding EVV behaald;
 • Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners, veelal kwetsbare ouderen;
 • Je bent flexibel en bent bereid af en toe in de weekenden en avonden werken.


Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in een van onze mooi gelegen en goed bereikbare huizen in de regio Albrandswaard-Nissewaard. Wij gaan op zoek naar een match dichtbij huis.

Wanneer je in dienst komt bij Argos Zorggroep vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aan de slag!
Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Esther Frank, Manager Wonen en Zorg op tel. 010-501 88 77.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende IG
2007
Derec
Nieuw-Vennep, 2151 BX
Verzorgende IG FWG 40 CAO VVT
FWG 40 CAO VVT
Actief zorg
Brielle, 3231LH