Adzuna logo

Verzorgende IG

Plaats: Maassluis
Bedrijf: Argos Zorggroep
CV Deal
Solliciteren

Functie omschrijving:

Als verzorgende IG werk je multidisciplinair en geef je uitvoering aan het zorgproces, zoals omschreven in zorgplannen en algemene werkafspraken. Je observeert en rapporteert het dagelijks verloop van de geleverde zorg en de bijzonderheden hierin. Je zorgt voor een goed woon- en leefklimaat op de afdeling en stelt jezelf op de hoogte van de vereiste kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het zorgproces. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede werksfeer op de afdeling Molenkwartier. Dit is een afdeling voor Kleinschalig Wonen.

Wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of een andere gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met psychiatrie.
  • Je bent een medewerker die flexibel inzetbaar is, je kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager.
  • Je hebt kennis en ervaring met de doelgroep. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je bent bereid alle diensten te werken.

Wij bieden:

Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens onze werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

Sofia Zegwaard, Manager Wonen en Zorg op tel. 010-592 34 88

Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende IG
Maandag®
's-Gravenhage
Verzorgende IG
Tempo Team
's-Gravenhage
Verzorgende IG
0.00 EUR per hour
We all Share
Capelle aan den IJssel
Verzorgende IG
0.00 EUR per hour
We all Share
Rotterdam
Verzorgende IG
0.00 EUR per hour
We all Share
's-Gravenhage