Adzuna logo

Verzorgende IG expert valpreventie ouderenzorg FWG 40

Plaats: Hoogvliet
Bedrijf: Argos Zorggroep
Uren: Voltijd
CV Deal
Solliciteren

Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een extra uitdaging? En wil jij door het volgen van scholing dé expert worden op het gebied van valpreventie? Dan is de functie van expert valpreventie echt wat voor jou!

Als expert valpreventie ben je, naast je werk als verzorgende IG, ook specialist op het gebied van valpreventie in jouw woonzorgroep. In deze rol zorg jij ervoor dat het risico op vallen in jouw woonzorggroep zoveel mogelijk beperkt wordt. Je levert hierin een belangrijke bijdrage door jouw collega’s bewust te maken en kennis over te dragen. Dit doe jij door risico’s in kaart te brengen en hierop actie te nemen. Hierbij heb jij nauw contact en korte lijnen met onder andere de arts, psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut en familie. Samen komen jullie tot oplossingen waardoor het risico op vallen kleiner wordt.

Goed om te weten is dat dit een nieuwe functie in onze organisatie is. We verwachten daarom dat jij proactief jouw taken oppakt en jouw collega’s weet te inspireren en motiveren om samen het risico op vallen verder te beperken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je collega’s goed te informeren, instrueren en coachen. Daarnaast bewaak je het zorgproces met betrekking tot valpreventie in het zorgdossier.

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als expert valpreventie in éénvan onze huizen.

Wat bieden wij jou?

- Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals in een kleinschalige woonzorggroep. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In jouw woonzorggroep hebben jullie veel eigen regie en is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

- De mogelijkheid om expert op het gebied van valpreventie te worden en andere scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academy. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden, want die zijn er volop bij Argos Zorggroep!;

- Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Klik snel op de link hierboven om te zien welke trainingen jij kunt volgen;

- Een marktconform salaris, maximaal € 2.870,58 per maand op basis van een 36-urige werkweek;

- Een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;

- Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

- Coachen, motiveren en inspireren zit in je bloed, jij weet hoe je mensen écht enthousiast maakt;

- Je bent in bezit van een MBO-3 diploma verzorgende IG. En je wil graag aanvullende scholing te volgen, zodat jij de functie van expert valpreventie goed kan uitvoeren;

- Je hebt bij voorkeur de opleiding EVV of vergelijkbaar behaald;

- Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze cliënten, veelal kwetsbare ouderen;

- Bij Argos Zorggroep doen de zorgprofessionals datgene waarvoor ze zijn opgeleid. Met de inzet van zorgondersteuners zorgen wij ervoor dat zorgprofessionals tijd en aandacht aan de bewoners en cliënten kunnen besteden;

- Je bent flexibel en werkt volgens rooster in alle voorkomende diensten.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in één van onze mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Wij hebben huizen in Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal en Spijkenisse.

Als je in dienst komt bij Argos Zorggroep vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aan de slag!

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Heb je meer affiniteit met onbegrepen gedrag?We zoeken ook een expert onbegrepen gedrag, klik snel op de link om deze vacature in te zien!

Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Mariëtte Bos, HR-adviseur. Zij is bereikbaar op maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 06 - 43 034 585.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende IG FWG 40 CAO VVT
FWG 40 CAO VVT
Actief zorg
Heenvliet, 3218AZ
Verzorgende IG FWG 40 CAO VVT
FWG 40 CAO VVT
Actief zorg
Spijkenisse, 3201GZ
Verzorgende IG FWG 40 CAO VVT
FWG 40 CAO VVT
Actief Zorg
Brielle, 3231LH
Verzorgende IG ouderenzorg
Argos Zorggroep
Hoogvliet