Adzuna logo

Manager Zorgbemiddeling

Plaats: Schiedam
Bedrijf: Argos Zorggroep
Uren: Voltijd
CV Deal
Solliciteren

Introductie

Ben jij een ervaren manager die geroemd wordt om zijn coachende en verbindende vaardigheden? Zie jij het als een uitdaging om processen efficiënter in te richten? Sta jij sterk genoeg in je schoenen om stand te houden binnen een complex belangenveld? En heb jij kennis van en affiniteit met zorgbemiddeling?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep, zijn wij op zoek naar een Manager Zorgbemiddeling. Je geeft leiding aan de afdeling Zorgbemiddeling, dé afdeling die fungeert als entree voor alle toekomstige cliënten op het gebied van lang- en kortdurende zorg, behandeling, revalidatie en services. Het team dat jij aanstuurt bestaat uit 11 zorgadviseurs en 4 teamondersteuners en is het afgelopen jaar bijna in zijn geheel vernieuwd. Het team is verantwoordelijk voor de coördinatie van het plaatsen van de cliënten en het zorgen voor een optimale bezetting. Klantvriendelijkheid, efficiency en resultaatgerichtheid staan hierbij centraal en dit breng jij van nature mee.

Als Manager Zorgbemiddeling:
• Verbindt je collega’s, afdelingen en organisaties met elkaar;
• Zorg je voor de efficiëntere herinrichting van de huidige processen;
• Heb je een adviserende rol over de in-, door- en uitstroom van cliënten;
• Onderhoudt je nauwe contacten met transferbureaus van ziekenhuizen en huisartsen;
• Houd je je bezig met recente ontwikkelingen omtrent zorgbemiddeling.
• Val je onder de Manager Client & Innovatie en werk je nauw samen met de Manager Marketing, Communicatie & Services en de Accountmanager Zorgcontractering binnen het organisatieonderdeel Cliënt & Innovatie.
• Jij participeert in deze samenwerkingen en signaleert actief de ontwikkelingen en kansen op het gebied van zorgbemiddeling.

Functie eisen

Jij:
• Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
• Hebt kennis van zorgbemiddeling, zorg-logistieke processen en de financieringsstromen binnen de ouderenzorg;
• Je bent in staat tegenstellingen te overbruggen en met tact en luistervaardigheid anderen te overtuigen;
• Hebt een coachende, positieve stijl van leidinggeven, schroomt niet in te grijpen waar nodig en je bent in staat het team verder te professionaliseren;
• Ervaring met LEAN is een pré.

Aanbod

• Een uitdagende baan voor 36 uur waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.
• Het salaris is ingeschaald in FWG 60, CAO VVT (maximaal € 4.583,96 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
• Een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve zorgverzekeringen en een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een eigen fietsplan.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken ze samen aan hun klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager Zorgbemiddeling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 25 november een CV en motivatie achter te laten via Neo Mundo https://www.neo-mundo.nl/manager-zorgbemiddeling/

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Ondersteuner Zorgbemiddeling
Argos Zorggroep
Schiedam
Manager
Schiedam, Zuid-Holland
Manager
Rotterdam, Zuid-Holland
Manager
's-Gravenhage, Zuid-Holland
Manager
Apple
Den Haag